Ο μπασίστας Πέτρος Κλαμπάνης μαζί με το ελληνικό super group που σχημάτισε για να τιμήσει το έργο του μεγάλου καλλιτέχνη Μάιλς Ντέιβις (Miles Davis), έρχεται στο Half Note Jazz Club την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου.

Στη μοναδική αυτή βραδιά θα παρουσιαστεί  μουσική από διάφορες περιόδους της δημιουργίας του μεγάλου τρομπετίστα και με τρόπο που φέρει την υπογραφή του Πέτρου Κλαμπάνη.

Ο Miles Davis θεωρείται πλέον ως ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς του 20ου αιώνα. Ο χαρακτηριστικός ήχος του και τα επιδραστικά του γκρουπ, η προσωπικότητα του και η καλλιτεχνική του μάτια (ακόμα και στη ζωγραφική!) τον έκαναν ένα “household name” σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όταν ξεκίνησε ως έφηβος να παίζει στο γκρουπ του Charlie Parker,  όντας πρωτεργάτης της bebop, μέχρι την καινοτομία που έφερε στην Jazz-Rock των 80s & 90s, ο ήχος του και το μουσικό του όραμα ήταν εξίσου δυνατό και διακριτό.

Στο σχήμα συμμετέχουν ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, ο Δημήτρης Τσάκας, ο Δήμος Δημητριάδης, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης.

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στο Half Note Jazz Club.