Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης συνεχίζει τις βραδιές αφήγησης με τη Σάσα Βούλγαρη, αυστηρά για ενήλικο κοινό, τη Δευτέρα, …

14 Ιανουαρίου 2013 στις 20:30.

Ιστορίες για να ταξιδέψουμε καλά στο Νέον Έτος

Είναι γρουσούζικο το 13; Τι είναι η Τύχη και πως μπορεί κάποιος να βρει τη δική του;  Πως επιλέγει κάποιος το Καλό; Καυτές ερωτήσεις ζωής και σημαντικές απαντήσεις παραμυθίας!!!

Θα αφηγηθεί παραμύθια και η Τίνα Λυγδοπούλου που παρακολούθησε σεμινάρια αφήγησης  με τη Σάσα Boύλγαρη.

Δέχεται και… παραγγελιές…

Υπάρχουν ιστορίες λογιώ – λογιώ…
Παλιές, Όμορφες, Ταξιδιάρικες, Παράξενες, Πικάντικες, Ερωτικές…
που κυλάνε από δω κι από κει, όπου βγάλει το μονοπάτι, σαν τα ρεβίθια…  ξέρεις…  που μασουλούσανε παλιά όταν τις ακούγανε από το στόμα της παραμυθούς…

Τέτοιες ιστορίες, τέτοια παραμύθια… σαν ρεβίθια (και πικάντικα) θα αφηγηθεί για δεύτερη χρονιά  η Σάσα Βούλγαρη, ειδικά και αυστηρά για μεγάλους! Και πάλι Δευτέρες, χωρίς πρόγραμμα, εφ΄ όλης της… ύλης! Ελεύθερα, αυτοσχεδιαστικά και ανάλογα με τα κέφια της στιγμής!

Κάθε φορά, σε παρουσίαση έκπληξη θα είναι κοντά της και κάποιοι από τους μαθητευόμενους στα σεμινάριά της


Στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart


Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο Parking του εμπορικού κέντρου Athens Heart από Δευτέρα έως Σάββατο από τις  08:00 – 22:00.
Από τις 22:00 έως τη 01:00 η χρέωση είναι 2,5€ και 1€ για κάθε επιπλέον ώρα στάθμευσης μετά από τη 01:01.
Τις Κυριακές οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ θα επιβαρύνονται  με 2,5€ για χρήση του parking από τις 10.00  έως 01.00. Από τις 01.01πμ  θα επιβαρύνεται με κόστος 1€ για κάθε επιπλέον ώρα.