Ο Διονύσης Τσακνής περιοδεύει, μεταφέροντας τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το χειμώνα με τις παραστάσεις Οι Φίλοι μου είμαι Εγώ, το καλοκαίρι σε Ελλάδα και …

Κύπρο. Συγκεκριμένα από τις 31 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου ο Διονύσης Τσακνής θα περιοδεύσει: το Σάββατο 31 Ιουλίου στη Χίο, στην Παραλία Βολισσού, την Παρασκευή 6 Αυγούστου στη Νάουσα, στο θερινό δημοτικό θέατρο Νάουσας, το Σάββατο 14 Αυγούστου στον Αγιόκαμπο Λάρισας, την Πέμπτη 26 Αυγούστου στον Τύρναβο, στη Βρύση Τυρνάβου και την Παρασκευή 27 Αυγούστου στη Μεγαλόπολη, στο Ίσωμα Καρυών.

Στο πρόγραμμα θα ακούσουμε όλες τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του Διονύση, τραγούδια δικά του αλλά και φίλων του από την κυκλοφορία του δίσκου του Οι Φίλοι μου είμαι Εγώ με τραγούδια όπως ο «Λήσταρχος Νταβέλης» και η «Βουτιά» να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.

Μαζί του τραγουδά μια νέα τραγουδίστρια, η δεκαεννιάχρονη Κασσιανή Λειψάκη, που ο Διονύσης πιστεύει ότι θα αφήσει εποχή στο ελληνικό τραγούδι.  Οι συναυλίες του Διονύση Τσακνή είναι μια παραγωγή της On The Road Productions.