Μετά από βδομάδες ψηφιακής επικοινωνίας και τηλεργασίας, η ομάδα μας επιστρέφει στο χώρο της The Blender Gallery, με αισιοδοξία και δημιουργικές ιδέες που έφερε η νέα πραγματικότητα.

Για τον επόμενο μήνα μπορείτε να μας βρείτε τις καθημερινές 10:00 με 18:00 στη γκαλερί, όπου παρουσιάζονται τα αφαιρετικά έργα του Φίλιππου Τσιάρα και Δημήτρη Δάλλα. Επιλεγμένη δουλειά της σειράς “Acqua Antica” του διεθνούς αναγνωρισιμότητας καλλιτέχνη Φίλιππου Τσιάρα συνομιλεί υπέροχα με τα έργα του ανερχόμενου καλλιτέχνη Δημήτρη Δάλλα, του οποίου ατομική έκθεση θα πραγματοποιηθεί σύντομα στη The Blender Gallery.

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες.

Ο Φίλιππος Τσιάρας ζει και δραστηριοποιείται στην Νέα Υόρκη. Aπό το 1974 έχει πραγματοποιήσει 75 ατομικές εκθέσεις. Ο Τσιάρας χρησιμoποιεί μια πλειάδα υλικών και τεχνικών – ζωγραφική, φωτογραφία, γυαλί, κεραμικά, μπρούντζο. Έχει συμμετάσχει στη Μπιενάλε Βενετίας τρεις φορές και τα έργα του ανήκουν σε διεθνείς εταιρικές, προσωπικές, αλλά και μουσειακές συλλογές όπως αυτή του Μουσείου Τέχνης Μετροπόλιταν.

Ο Δημήτρης Δάλλας ζει στην Αθήνα. Σπούδασε γραφιστική και Computer Graphics DTP & Web Design στην ΑΚΤΟ. Εμπνέεται από την καθημερινή ζωή, τους ανθρώπους που συναντά, τα γεγονότα που παρακολουθεί και τα μηνύματα που εκλαμβάνει. Δουλεύει με σπρέϊ, ακρυλικά, μαρκαδόρους και σπάτουλες αυτοσχεδιάζοντας πάνω στους χαρακτήρες και τους συμβολισμούς με τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα να κωδικοποιούν τα συναισθήματά του. Η ρευστότητα και η αίσθηση της κίνησης που αποπνέουν τα έργα του εκφράζουν την ενέργεια που περιβάλλει και διαμορφώνει εν τέλει το έργο τέχνης.

Ακολουθώντας τους κανόνες ασφαλείας, παρέχουμε μάσκες και αντισηπτικό στην είσοδο, ενώ επιτρέπονται μέχρι 15 άτομα στην αίθουσα και μέχρι 8 άτομα στην εξωτερική αυλή της The Blender Gallery όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του ανάμεσα στις τοιχογραφίες των εικαστικών Μελίνα Κόαν, Ιφιγένεια Ιλιάδου, Αναστασία Παπαλεωνίδα Πούντζα, Don Forty, RTMONE, Norjin Lama, One Bran, Yiakou, BLAQK.

Για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τον χώρο εκτός των τωρινών ωρών λειτουργίας, υπάρχει η δυνατότητα, κατόπιν ραντεβού.

#WearYourMaskAndDiscoverTheArt