Η μεγάλη, εκρηκτική επιστροφή του swing είναι ένα διεθνές γεγονός. Κι η Αθήνα προσβλήθηκε από τον πυρετό του μοναδικού ρυθμού στο μέγιστο βαθμό: σε πάρκα και πλατείες, οπλισμένοι με ένα απλό cd player, οι παρέες ρίχνονται στο χορό μέχρι πρωίας.

Το πρώτο ίσως ελληνικό γκρουπ που έπιασε τον παλμό της εποχής δεν ήταν άλλο από τους Penny & The Swingin’ Cats, που έρχονται στο νέο θεσμό της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions, ώστε το πάρτυ να στηθεί υπό τις ιδανικότερες δυνατές συνθήκες!

Έχοντας στις αποσκευές τους το επιτυχημένο τους άλμπουμ «Εξωτικό Χαρμάνι», η Πέννυ και οι Γάτες έχουν αποδείξει πια πως μπορούν να πειραματιστούν με το πάντρεμα πολλών μουσικών ειδών, διατηρώντας πάντα ως άξονα το swing, με τα πνευστά της μπάντας να κάνουν ακόμα και τους πλέον κουρασμένους να ξεχνούν τα πάντα και να σηκώνονται για χορό.

Σε πλήρη – επταμελή παρακαλώ – σύνθεση λοιπόν, οι λαμπεροί Penny & The Swingin’ Cats ανεβαίνουν στην Ταράτσα μας ώστε να εκμεταλλευτούν τη δροσιά της και να κάνουν όλα τα κορίτσια με τα σέξυ φορέματα και τα αγόρια με τα μοδάτα κοστούμια που θα μαζευτούν στο Gazarte να αψηφήσουν τη ζέστη του Ιουλίου και να αφεθούν στο groove της κορυφαίας ελληνικής swing μπάντας μέχρι τελειωτικής πτώσεως!

Το ελαφρύ fingerfood επιτρέπει το χορό, και τα κλασικά κοκτέιλς, – υπερπαραγωγές θα συναγωνίζονται σε κομψότητα κι αισθητική τα φορέματα των κοριτσιών! Κυρίες και κύριοι, αφεθείτε στο ρυθμό των Penny & The Swingin’ Cats!