Το Ξενοδοχείο Metropolitan παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών εφαρμογών της Ολυμπίας Μπαλίτα Θεοδωρίδου, με τίτλο PΕΑCOCKTAIL από τις 22 Σεπτεμβρίου έως και 2 Νοεμβρίου 2014.

Το project PEACOCKTAIL είναι μια πρωτότυπη έκθεση με  ζωγραφικά  έργα της Μπίας μαζί με την συνέχεια της κολοκυθοπολιτείας, της μαγικής χώρας με τα ονειρόσπιτα που έχει βάλει στόχο να μεγαλώσει πολύ στο μέλλον. Όπως λέει η ίδια: Πήρα τα ονειρόσπιτα και τους ονειροταξιδευτές μου και τα σκάλωσα σ’ ένα φτερό στην ουρά του παγωνιού. Μέσα σε χίλια λαμπερά χρώματα ο παράδοξος κι αληθινός κόσμος μου, είναι τόσο μικρός κι απέραντος.
 
 
Η Ολυμπία Μπαλίτα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1965. Είναι σύζυγος του Άρη Θεοδωρίδη κι έχουν μαζί δυο κόρες λατρεμένες. Ζωγράφιζε πάντα. Έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από όλες τις εκθέσεις που παρουσίασε τα έργα της, με πρώτη της ατομική το 1991. Εικονογράφησε σειρά βιβλίων με καμάρι της τον « Μ. Αλέξανδρο » το 2006.

Με τον Άρη έχουν εκθέσει πολλές φορές ξύλινες δημιουργίες και τα παραμυθένια τους ρολόγια. Ο χώρος με τα εργαλεία και τις μπογιές έχει το όνομα του γατούλη της το «Το εργαστήρι του  Χάντρα».