Από τις 26 Απριλίου, η Opera Gallery London παρουσιάζει την έκθεση ιρανικής τέχνης με τίτλο «Peace from the bottom of my art» η οποία περιλαμβάνει μια εξέχουσα συλλογή από έργα διεθνώς αναγνωρισμένων ιρανών καλλιτεχνών όπως: Parviz Tanavoli, Koorosh Shishegaran, Nasrollah Afjei and Ahmad Morshedloo.

Αυτή η έκθεση προσφέρει μια εικόνα για τη ματιά των καλλιτεχνών στο θέμα της ειρήνης, μέσα από επιλεγμένα έργα, όχι μόνο καταξιωμένων καλλιτεχνών αλλά και νέων – πολλά υποσχόμενων όπως: Mojtaba Ramzi, Negar Varasteh and Shima Esfandyari.

Θα περιλαμβάνει από highlights του Farsad Labbauf μέχρι έργα του καλλιτέχνη αφηρημένης ζωγραφικής του Koorosh Shishegaran, που είναι γνωστός αφενός για την τριασδιάστατη δουλειά του, ‘life like’, και αφετέρου για το ότι είναι ένας από τους πιο εκφραστικούς καλλιτέχνες των σύγχρονων ιρανικών καλλιτεχνικών ρευμάτων. Επίσης, στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα του διεθνούς φήμης ζωγράφου και γλύπτη Parviz Tanavoli του οποίου οι δουλειές έχουν εκτεθεί σε μουσεία και χώρους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Βρετανικού Μουσείου, του Metropolitan Museum της Ν. Υόρκης και του Ολυμπιακού Πάρκου της Σεούλ.

Η έκθεση θα παρουσιάσει μια ποικιλία από μέσα που κυμαίνονται από τη φωτογραφία, τη γλυπτική, τη ζωγραφική και τις εγκαταστάσεις, με κοινό θέμα όλων την ειρήνη.