Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος διοργανώνει το Παζάρι Βιβλίου στο Media Markt στο Μαρούσι, από τις 19 Μαρτίου έως τις 17 Απριλίου 2014, με την συμμετοχή 180 εκδοτών.

180 εκδότες με 200.000 βιβλία σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 ευρώ, στην μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη διάθεση  βιβλίων με χαμηλή τιμή. Ενδεικτικά από τα βιβλία που θα διατεθούν φέτος το 60% έχει τιμή πώλησης κάτω από 4,5 ευρώ.

Μπορείτε να βρείτε βιβλία όλων των ειδών σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Οι τιμές των βιβλίων στο παζάρι είναι  φθηνότερες κατά 70% και σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και το 90% από την αρχική τιμή του βιβλίου.

Το σωματείο που διοργανώνει την εκδήλωση ελέγχει σχολαστικά τους τίτλους και τις τιμές των βιβλίων ώστε οι τιμές να είναι πραγματικά φτηνές.

Στο παζάρι βιβλίου θα βρει κανείς βιβλία όλων των ειδών και όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες. Ο μοναδικός περιορισμός είναι τα βιβλία που εκποιούνται να έχουν εκδοθεί μέχρι και το 2008 και όχι αργότερα. Δηλαδή δεν υπάρχουν βιβλία που εκδόθηκαν το 2010 η το 2011.

Με ελάχιστα χρήματα μπορεί κανείς να προμηθευτεί βιβλία – δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποσό η την ποσότητα αγοράς  – μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα βιβλίο αξίας 0,50 ευρώ. Σε αυτό το τεράστιο πλήθος βιβλίων είναι σίγουρο πως ο καθένας θα βρει πολλά βιβλία που τον ενδιαφέρουν και που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα τα βρει σε τόσο χαμηλή τιμή.

Όλα τα βιβλία αναγράφουν ευδιάκριτα την τιμή σε ειδική αυτοκόλλητη ετικέτα.

Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός και όριο αγοράς (μπορεί κανείς να αγοράσει ακόμη και ένα βιβλίο 0,50 λεπτών) η είσοδος είναι ελεύθερη και το Media Markt διαθέτει δωρεάν πάρκινγκ 550 θέσεων.