Το Eagles Palace Hotel στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής σε συνεργασία με την γκαλερί Λόλα Νικολάου εγκαινιάζουν την έκθεση του Παύλου Βασιλειάδη

το Σάββατο 9 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ.

Ο Παύλος Βασιλειάδης παρουσιάζει την τελευταία του δουλειά με τίτλο «Θάλασσες – Ουρανοί», με ζωγραφικά έργα και κατασκευές. Τα ζωγραφικά του έργα είναι νυχτερινές θάλασσες, κύματα και ουρανοί, όπου καταγράφει τα σημεία των διαφόρων αστεριών και τα σχήματα των αστερισμών. Τα έργα αυτά, μεγάλων συνήθως διαστάσεων, περιγράφουν μια ενδοεπικοινωνία ανάμεσα στον ουρανό και τη θάλασσα, καθώς οι σταγόνες των κυμάτων μοιάζει να παίρνουν τη θέση τους στα άστρα, σχηματίζοντας συχνά τις διαγραμματικές εικόνες των αστερισμών.

Συγχρόνως στις κατασκευές του («Ουρανοί», «Αστερισμοί») βγάζει τα ζωγραφικά αυτά στοιχεία στο χώρο – κάτι που συχνά κάνει -, δημιουργώντας περιβάλλοντα που λειτουργούν μέσα στο φυσικό περιβάλλον και σε σχέση με αυτό. «Ο ουρανός, το φεγγάρι κι η ατμόσφαιρα είναι μέσα στο έργο του, που πέρα από μια επιστημονική μυθοπλασία «ανακαλύπτει» το χώρο και του δίνει μια απόχρωση αιωνιότητας» (Susanne van Hagen).

Η έκθεση αυτή συμπληρώνεται με τον «Κήπο», που τα πολύχρωμα λουλούδια του ενσωματώνονται μέσα στον φιλόξενο, κατάφυτο παραδεισένιο χώρο του Eagles Palace.