Στις 17 Απριλίου ο Monsieur Minimal μεταμορφώνεται σε Μεσιέ Μινιμάλ και κυκλοφορεί το δεύτερο album του με τίτλο Πάστα Φλώρα, το οποίο θα είναι αποκλειστικά με ελληνικό στίχο. Η παρουσίαση του νέου αυτού δίσκου θα γίνει το την ίδια ημέρα, στις 16:00, στο Metropolis Live Stage με live performance από τον Μεσιέ Μινιμάλ

Ο Monsieur Minimal (Χρήστος Τσιτρούδης) έγινε αρχικά γνωστός από τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό Coca-Cola Soundwave 2007. Τα κομμάτια του Silk και Love is a circle έγιναν ιδιαίτερα αγαπητά από κριτικούς και κοινό και γενικότερα η συμμετοχή του σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Η πρώτη επίσημη παρουσίασή του στη δισκογραφία έγινε το 2008 με τη συμμετοχή 5 κομματιών του στην τριπλή συλλογή City Campers, η οποία περιείχε πολλά ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής indie σκηνής. Ακολούθησαν αρκετά βήματα τόσο στις live εμφανίσεις όσο και στη δισκογραφία.   

Τώρα στη νέα του αυτή δισκογραφική δουλειά, μεγάλη έκπληξη και τιμή αποτελεί η συμμετοχή της μεγάλης Ελληνίδας ερμηνεύτριας κυρίας Δήμητρας Γαλάνη σε ένα από τα κομμάτια του δίσκου, με τίτλο Μια Ζωή.