Το River Party έρχεται να μας κάνει το καλοκαίρι δροσερό! Φέτος κλείνει τριάντα χρόνια παρουσίας και το ενδιαφέρον μας στρέφεται προς την Καστοριά για τους εορτασμούς!

Το River Party, το μεγαλύτερο και ιστορικότερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής, υπερασπίζεται τον τίτλο του για ακόμα μία χρονιά με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα ονόματα που περιοδεύουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και πλήθος παράλληλων δραστηριοτήτων!

Τη μοναδική εμπειρία του River Party συμπληρώνουν οι οργανωμένες εγκαταστάσεις κατασκήνωσης, εστιατορίων, μπαρ και πρώτων βοηθειών.

Από τις 30 Ιουλίου μέχρι και τις 3 Αυγούστου το Νεστόριο της Καστοριάς θα υποδέχθει ακόμη μία φορά το φημισμένο River Party.

Ένα καλοκαιρινό τετραήμερο, που θα κάνει την Καστοριά και φέτος τον ιδανικό προορισμό για ολιγοήμερες διακοπές μετά μουσικής…

Στο φετινό River Party συμμετέχουν οι Β. Παπακωνσταντίνου, Χ. Αλεξίου, Λ. Μαχαιρίτσας, Χ. Θηβαίος, Κ. Τουρνάς, Μ. Στόκας, Γ. Ζουγανέλης, Σ. Μπουλάς, Γ. Σταρόβας, Β. Καζούλης, Onirama, Α. Μπάμπαλη, Ζ. Στεφάνου και πολλοί άλλοι.

Info
River Party
30 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου
Νεστόριο Καστοριάς
http://www.nestorio.gr/
Διοργάνωση: People Entertainment Group
http://www.people.gr/