Τα τραγούδια που όλοι έχουμε χορέψει, σ’ ένα live έκπληξη, με την Idra Kayne, κάθε Τετάρτη στο Σταυρό του Νότου Club, από τις 9 Οκτωβρίου 2013.

Η Idra Kayne, η υπέροχη φωνή που γνωρίσαμε από το “Don’t Walk Away From Me” παρουσιάζει τα τραγούδια που δε λείπουν από κανένα πάρτι γενεθλίων, παραδοσιακά πια, εδώ και πολλά χρόνια.

Όλοι έχουμε χορέψει το «I Will Survive» και το «Holiday», έχουμε μιμηθεί τα χορευτικά του Micheal Jackson στο «Beat It», κι έχουμε καταλήξει να παίζουμε την αόρατη κιθάρα μας ακούγοντας το «I Love Rock ‘n’ Roll» και το «Should I Stay or Should I Go».

Εννοείται, φυσικά, πως το κλασικό πάρτι γενεθλίων εμπλουτίζεται χρόνο με το χρόνο. Κάτι που σημαίνει, πως δε θα μπορούσαμε να μη συμπεριλάβουμε τραγούδια όπως το «Valerie» με την Amy Winehouse, το «All the Single Ladies» με τη Beyonce αλλά και τη μεγάλη φετινή επιτυχία των Daft Punk, «Get Lucky».

Κι επειδή, πάρτι γενεθλίων χωρίς γλυκό δε γίνεται, σε συνεργασία με το ζαχαροπλαστείο «Μελινάκι» (Γούναρη 225, Άνω Γλυφάδα) κάνουμε μια τούρτα δώρο σε έναν τυχερό ή τυχερή που θα έχει εκείνη τη βραδιά γενέθλια.

Φυσικά και υπάρχουν κι άλλες εκπλήξεις. Όπως σε κάθε τέτοιου είδους πάρτυ, εξάλλου…

Παίζουν οι μουσικοί: Κιθάρα: Φώτης Δεληνικόλας Μπάσο: Κωστής Βήχος/ Πέτρος Βασιλειάδης Τύμπανα: Δημήτρης Μποσινάκος Πλήκτρα: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

Το πρόγραμμα επιμελείται ο παραγωγός του Μελωδία 99,2, Δημήτρης Βραχνός.