Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί που να μπορεί να σας κάνει POPular, αλλά αν θέλετε να κάνετε μια δήλωση και να ξεχωρίσετε από το πλήθος, να διευρύνετε το κοινωνικό σας δίκτυο με το να βρίσκετε και να σας βρίσκουν, τότε σίγουρα είστε στο σωστό δρόμο αγοράζοντας τα Alcatel POP4! Τα τέλεια τηλέφωνα για να μοιράζεστε, να δημιουργείτε και να βελτιώσετε την POPularity σας.

Στο φετινό συνέδριο Mobile World Congress, η Alcatel παρουσίασε τη νέα της σειρά smartphone, POP4. Μια πλήρης σειρά από μοντέρνα smartphones με δημιουργική σχεδίαση και βελτιωμένη απόδοση. Η ομάδα της Alcatel εμπνεύστηκε για τη σειρά POP4 από τη διάσημη φράση του Rock n’ Roll επιχειρηματία Gene Simmons: «Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη του να είσαι γνωστός στην pop κουλτούρα», καθώς αυτή η φράση έχει ισχύ τόσο σήμερα όσο είχε και στο παρελθόν. Αγοράστε ένα smartphone από την εμβληματική σειρά POP4 και θα έχετε ό,τι χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε και να βελτιώσετε την POPularity σας. Ξεκινώντας με ένα κομψό σχεδιασμό, λεπτό και με fully laminated μαύρη κρυστάλλινη οθόνη για καλύτερη απόδοση των χρωμάτων.

Νυχτερινές λήψεις και selfies

Tα POP4 και POP4+ διαθέτουν 8 Mpxl κύριες κάμερες για απόλυτα καθαρές λήψεις. Οι 5 Mpxl μπροστινές κάμερες με ευρεία γωνία προβολής και μπροστινό φλας είναι τέλειες για καλύτερες group selfies. Βγάζετε απίστευτες φωτογραφίες και βίντεο που μπορείτε να τα μοιραστείτε αμέσως με όλους σας τους φίλους.

Tο POP4S πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω: η 13 Mpxl κύρια κάμερα και η 5 Mpxl μπροστινή κάμερα προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορη εστίαση (PDAF) μεγάλου μεγέθους αισθητήρα, καθαρές, φωτεινές φωτογραφίες, dual-tone φλας για ακριβή απόδοση του χρώματος και ακόμα πιο φωτεινές νυχτερινές λήψεις και selfies. Αναμφίβολα ξεχωρίζει στην τελευταία POP4 σειρά της εταιρείας. Πολλοί θα χαίρονταν να ανακαλύψουν τα μικρά μυστικά των πιο POPular ανάμεσά μας, γι’ αυτό το POP 4S διαθέτει αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος για αυξημένη ασφάλεια.

Εξαιρετικός ήχος

Tα JBL ακουστικά και ο Hi-Fi ήχος παρέχουν μια εξαιρετική multimedia.

Μεγάλη Μπαταρία για να διασκεδάζετε όλο το βράδυ

Τέλος, η μεγάλη μπαταρία εξασφαλίζει ότι οι κοινωνικοί κάτοχοι των POP4 θα μπορούν να διασκεδάζουν όσο θέλουν. Με τη λειτουργία «γρήγορης φόρτισης» του POP 4S μπορείτε να φορτίσετε τη μπαταρία σας έως 50% μέσα σε 30 λεπτά. Πείτε αντίο για πάντα στη χαμηλή μπαταρία!

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Τα POP 4, POP 4+, POP 4S είναι διαθέσιμα από τον Ιούνιο με προτεινόμενη τιμή λιανικής από 129,00 €.

Χρώματα

Τα POP 4 και POP 4+ είναι διαθέσιμα σε Metal Silver και Slate

Το POP 4S είναι διαθέσιμο σε Metal Gold και Dark Grey.