Θα μιλήσουν οι:

Φωτεινή Πιπιλή (Δημοσιογράφος, Πολιτικός και Σύμβουλος Επικοινωνίας)
Αντώνης Μακρής (Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδας)
Αλέξης Κόκκος (Καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων)

Θα προλογίσει και θα συντονίσει τη συζήτηση η Δήμητρα Ζερβάκη (Business Coach, Διαχειρίστρια Έργων, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Κάτοχος MBA).

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ο Στέλιος Πελασγός (Αφηγητής, Διδάκτωρ Παιδαγωγικής, Συγγραφέας).

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα σερβιριστεί αφρώδης οίνος με τη χορηγία του Cellier.


Για το βιβλίο:

Η νέα κυκλοφορία του εκδοτικού οίκου Rosili με τίτλο «Γιορτή στο επιχειρείν: 365 ευκαιρίες επικοινωνίας με τον πελάτη για όλο το έτος» δίνει αξία στην κάθε μέρα της επιχείρησης! Παρουσιάζει τις Παγκόσμιες και Εθνικές Ημέρες του έτους και προτείνει ενέργειες μάρκετινγκ για την αξιοποίησή τους σε κάθε επάγγελμα και τομέα επιχείρησης.

Σκοπός του βιβλίου είναι να ενθαρρύνει τους επιχειρηματίες να ενσωματώσουν τον εορτασμό των Παγκόσμιων και Εθνικών Ημερών στις δραστηριότητές σας προκειμένου να επιτύχουν:

ανάπτυξη και ενίσχυση των σχέσεων με τους πελάτες και τους προμηθευτές,
επέκταση πελατειακής βάσης,
αύξηση πιστότητας πελατών,
ενημέρωση κοινού για κοινωνικά ζητήματα,
ανάδειξη κοινωνικού προσώπου επιχείρησης,
βελτίωση εικόνας επιχείρησης,
καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος στους εργαζομένους,
αύξηση πωλήσεων.

Το βιβλίο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, πωλητές, αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς και σε όλους όσοι δραστηριοποιούνται στο επιχειρείν και ενδιαφέρονται για την υιοθέτηση ενός καινοτόμου εργαλείου μάρκετινγκ με σκοπό την ανάπτυξη των πωλήσεων, την καλλιέργεια των δημοσίων σχέσεων και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη.