Πλέον δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσει.Είναι ο Parov Stelar και έρχεται στην Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Με την αλάνθαστη μίξη της Jazz & Swing και δείγματα από ρυθμική και ηλεκτρονική μουσική, έχει κερδίσει μια θέση στην κορυφή των διεθνών παραγωγών.

Με την live μπάντα του έχει την δυνατότητα να μετατρέπει κάθε φορά τον ήχο σε ένα δυναμικό live show με sold out εμφανίσεις του σε όλο τον κόσμο.

Το 2003,μετά τις πρώτες κυκλοφορίες του, χρησιμοποιώντας διάφορα ψευδώνυμα καθώς και το πραγματικό του όνομα, Μarcus Füreder, ίδρυσε την Etage Noir Recordings.

Από τότε υπογράφει τη μουσική του με το όνομα Parov Stelar.

Το 2004, το “KissKiss ΕΡ” και η αμέσως μετά κυκλοφορία του άλμπουμ του “Rough Cuts” έχουν ήδη περάσει την break-through στη διεθνή ηλεκτρονική μουσική σκηνή.

Η ασυνήθιστη προσέγγισή του στη μουσική παραγωγή σε συνδυασμό με την αισθητική του στον ήχο οδήγησε το όνομα του στη φήμη πως είναι ο πρωτοπόρος ενός νέου είδους μουσικής.

Ο όρος “Electro Swing» έχει καθιερωθεί για αυτό το είδος μουσικής πια και ο Parov Stelar είναι ο δημιουργός της.

Τα άλμπουμ ”Seven and Storm”, “Shine” το διπλό άλμπουμ “Coco” αλλά και το “The Princess” το 2012 καθώς και πολλά singles και remixes έκαναν τον Parov Stelar έναν από τους πιο αξιόπιστους και επιτυχημένους καλλιτέχνες του είδους του.

Τραγούδια του έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές τηλεοπτικές διαφημίσεις και τον κινηματογράφο, καθώς και σε περισσότερες από 700 συλλογές. Η συνέχεια αναμένεται τόσο ενδιαφέρουσα όσο ο ίδιος και οι δουλειές του.