Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου θα γίνει η παρουσίαση της επετειακής έκδοσης του άλμπουμ του Soloup Ο Ανθρωπόλυκος των εκδόσεων ΚΨΜ, στη Λέσχη Φίλων Κόμικς, για το οποίο θα μιλήσουν ο ίδιος ο Soloup, ο Γιάννης Κουκουλάς συγγραφέας – δημοσιογράφος και ο Βασίλης Γραμμέλης των εκδόσεων ΚΨΜ.

Ο Ανθρωπόλυκος, το πρώτο κόμικς-άλμπουμ του Soloup, ακριβώς 20 χρόνια μετά την πρώτη του έκδοση, ξανάρχεται! Η ιστορία βασίζεται σε ένα διήγημα του Μπορίς Βιάν και αφηγείται την τρελή κι ανάποδη περιπέτεια ενός λύκου που τον δάγκωσε άνθρωπος κι έγινε …Ανθρωπόλυκος! Στην πρώτη πανσέληνο λοιπόν, έχοντας μεταμορφωθεί σε άνθρωπο, αποφασίζει να εξερευνήσει την πόλη. Εκεί όμως, τον περιμένουν μια σειρά από απρόσμενες καταστάσεις…

Το άλμπουμ κυκλοφορεί σε μια προσεγμένη, σκληρόδετη, επετειακή έκδοση των 64 σελίδων, σε μόλις 500 αριθμημένα αντίτυπα. Την έκδοση συνοδεύει σημείωμα της Εύης Σαμπανίκου και του Αβραάμ Κάουα (Επίκουρου καθηγήτριας και Λέκτορα αντίστοιχα του Πανεπιστημίου Αιγαίου – ΤΠΤΕ και μέλη της ομάδας Iconotopia).