Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Όλγα Βενέτη επιχειρεί να φέρει κοντά τις δυο μεγάλες της αγάπες: τα ελληνικά και τα γαλλικά τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα για πιάνο και φωνή. Μαζί της στο πιάνο ο Φρίξος Μόρτζος, ενώ θα συμμετέχει ερμηνευτικά ο διακεκριμένος τενόρος και δάσκαλος της, Σταμάτης Μπερής. Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO

Λίγα παραπάνω λόγια για τη μουσική παράσταση:

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια επιχειρεί να φέρει κοντά τις δυο μεγάλες της αγάπες: τα ελληνικά και τα γαλλικά τραγούδια, σε ένα αισθαντικό πρόγραμμα για πιάνο και φωνή, γεμάτο από τραγούδια που αγαπά. Ανάμεσα τους και κάποια ελληνικά που τραγουδήθηκαν διασκευασμένα στα γαλλικά αλλά και το αντίστροφο.

Κομμάτια μεγάλων συνθετών (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος), ανεπανάληπτων φωνών (Edith Piaf, Dalida, Frances Gall, Mireille Mathieu, Νανά Μούσχουρη, Φλέρυ Νταντωνάκη), συνθέτουν τη μουσική υπόκρουση σε ένα γοητευτικό μουσικό trip που για πιάνο και φωνή.

Δίπλα τους και το τραγούδι «Για σένα», το οποίο ηχογράφησε και κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες.

Λίγα λόγια για την Όλγα Βενέτη:

Η Όλγα Βενέτησπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μουσική (Δίπλωμα Μονωδίας) στο Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας, με καθηγητή το Γ. Ζερβάνο. Παρακολούθησε ακόμη σεμινάρια φωνητικής στο Μιλάνο με καθηγητή το D. Matsola. Ως χορωδός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έχει συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία σε παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στον Φ.Σ. Παρνασσός, στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, και αλλού.