Η ImproVibe παρουσιάζει παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού και στο χώρο του White Rabbit και την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014, τη σκηνή θα αναλάβει ο ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρείας, Μενέλαος Πρόκος.

Η improVIBE www.improvibe.gr είναι η πρώτη και μοναδική σχολή αυτοσχεδιασμού και αυτοσχεδιαστικού θεάτρου (improv theater) στην Ελλάδα. Ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο Μενέλαος Πρόκος, ο οποίος, μετά από 13 χρόνια νομαδικής ζωής σε περισσότερες από 40 χώρες ανά τον κόσμο, αποφάσισε να φέρει αυτή τη μορφή αυτοσχεδιασμού και στην Ελλάδα.

Η improVIBE έχει καθιερωμένη μία εβδομαδιαία παράσταση θεατρικού αυτοσχεδιασμού στον ζεστό χώρο του The White Rabbit, στα Εξάρχεια. Θεατρικός αυτοσχεδιασμός σημαίνει ότι ο θίασος ανεβαίνει στη σκηνή και δεν έχει την παραμικρή ιδέα τί δημιουργίες πρόκειται να προκύψουν! Οι ηθοποιοί εμπνέονται από κάποιες απλές προτάσεις που ζητάνε από το κοινό και δημιουργούν επί σκηνής ολόκληρη την παράσταση, με όλο τον αυθορμητισμό και τη φαντασία που τους χαρακτηρίζει.

Αυτή την Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, καταλαμβάνει τη σκηνή του “λαγού” ο Μενέλαος Πρόκος μαζί με τους Bus Και, τους Βρηκαδέν, και τους απόφοιτους του σεμιναρίου αυτοσχεδιασμού improVIBE 301!

Κάθε παράσταση δεν είναι ποτέ ίδια με οποιαδήποτε άλλη και δεν πρόκειται να ξαναπαιχτεί ποτέ! Κάθε εβδομάδα κάτι διαφορετικό. Διαφορετικοί θιάσοι παρουσιάζουν αυθόρμητες δημιουργίες εμπνευσμένες στη στιγμή, οι οποίες δεν έχουν προβαριστεί ποτέ και δεν πρόκειται να ξαναπαρουσιαστούν ποτέ!

Η  Είσοδος κοστίζει 8 ευρώ με κρασί ή μπύρα, αλλά το παιχνίδι αρχίζει από την πόρτα κιόλας! Μπαίνετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ρίχνοντας το ζάρι στο ταμείο και φέρνοντας «6»!