Στις 26 Φεβρουαρίου και στις 5 Μαρτίου θα παρουσιαστεί στην Puppeteria η παράσταση κουκλοθέατρου «Τα μαγικά ξόρκια», ενώ θα συνεχιστούν τα καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες.

«Τα μαγικά ξόρκια»

Δύσκολες στιγμές περνάει ο γέρο βασιλιάς, όταν εμφανίζεται ο κακός μάγος Φον Κατσούφιους στο παλάτι. Πώς θα μπορέσουν ο Σκούφης κι ο Φάνης να ξεφορτωθούν τον μάγο και το επικίνδυνο βιβλίο με τα ξόρκια; Μια πολύ έξυπνη φάρσα που με την βοήθεια των παιδιών θα δώσει την τέλεια λύση.

Διάρκεια: 45’

Καλλιτεχνικά εργαστήρια – Πρόγραμμα Φεβρουαρίου

Σε καθημερινή βάση δημιουργούνται απογευματινά εργαστήρια, στα οποία μπορούν να συμμετέχουν παιδιά αλλά κι ενήλικες όποιας ηλικίας. Τα εργαστήρια αναλαμβάνουν εξαιρετικοί καλλιτέχνες και συνεργάτες της Οικογένειας Σοφιανού, που έχουν προσφέρει σημαντικό έργο, ο καθένας στον τομέα του.

→ Τρίτη: 17.30-19.00 Εργαστήριο Κατασκευών με τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα: χειροτεχνίες με χρήση υλικών ανακύκλωσης και μετατροπή τους σε κοστούμια, σκηνικά και κάθε είδους έργου τέχνης. (για παιδιά από 4 και πάνω)

→ Τετάρτη: 17.30-19.00 Εργαστήριο Θεάτρου με την Γαρυφαλλιά Μαρούλη: Θεατρικό παιχνίδι, παιχνίδια κίνησης, ρυθμού, φαντασίας, μυθοπλασίας, παντομίμα, στήσιμο θεατρικής παράστασης. (για παιδιά από 4 και πάνω)

→ Πέμπτη: 18.30-20.00 Εργαστήριο Ζωγραφικής με τον Αντώνη Σκαμπαβίρια: Ζωγραφική, κολλάζ, φροτάζ, αποτυπώματα, κόμιξ, animation, stop motion, αναδρομή στην ιστορία της Ζωγραφικής, επισκέψεις σε μουσεία. (για παιδιά από 4 και πάνω)

→ Παρασκευή: 17.30-19.00 Εργαστήριο Κουκλοθεάτρου με την Ήβη Σοφιανού: Κατασκευή κούκλας, τεχνική παιξίματος, στήσιμο κουκλοθεατρικής παράστασης. (για παιδιά από 4 και πάνω)

* Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 210-9328191