Ο Αθηναϊκός Θίασος Σκιών του Άθω Δανέλλη συνεχίζει και τον Απρίλιο τις παραστάσεις του στον Πολυχώρο Άγκυρα.

Κάντε ξεχωριστά τα Σάββατα των παιδιών σας, μέσα από τις Παραστάσεις Καραγκιόζη!


Σάββατο 8 Απριλίου | Ο Καραγκιόζης Φούρναρης

Ο παραδοσιακός φούρνος της γειτονιάς έχει σταματήσει να λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό, με διαταγή του Πασά. Ψάχνοντας τρόπο για να βγάλουν μεροκάματο, ο Καραγκιόζης και ο Χατζηαβάτης αποφασίζουν να ζητήσουν άδεια για να τον ξαναλειτουργήσουν. Ο Καραγκιόζης γίνεται φούρναρης, οι γνωστοί φίλοι της καραγκιοζοπαρέας καταφθάνουν για να τον ενισχύσουν.

Σάββατο 15 Απριλίου | Πασχαλιά στη γειτονιά του Καραγκιόζη

Ήρθε το Πάσχα και η καραγκιοζοοικογένεια προσπαθεί να βρει μια λύση για το γιορτινό τραπέζι που κινδυνεύει να μείνει αδειανό. Κανένας δεν δείχνει πρόθυμος να βοηθήσει και ο Καραγκιόζης είναι απελπισμένος. Η λύση όμως θα έρθει απο εκεί που κανείς δεν περιμένει.

Σάββατο 22 Απριλίου | Γιατρός με το ζόρι

Ο Καραγκιόζης, μετά από ένα γερό καυγά με τον αχώριστο φίλο του Χατζηαβάτη βρίσκεται, χωρίς να θέλει, να παριστάνει τον γιατρό. Η αποστολή του είναι να θεραπεύσει την κόρη του Βεζύρη, που πάσχει από μια περίεργη αρρώστια η οποία έχει φέρει σε αδιέξοδο τους λαμπρότερους επιστήμονες. Ο Καραγκιόζης όμως, με τη βοήθεια του ίδιου του Χατζηαβάτη, είναι τελικά ο εξυπνότερος και πιο αποτελεσματικός από όλους τους γιατρούς.

Σάββατο 29 Απριλίου | Η επιχείρηση της συμφοράς!

Οι δύο αχώριστοι φίλοι, ο Καραγκιόζης και ο Χατζηαβάτης, σκέπτονται να ξεκινήσουν επιτέλους μια σοβαρή επιχείρηση που θα τους βγάλει από τις δυσκολίες και τη φτώχεια. Οι μπελάδες όμως που τους περιμένουν θα τους κάνουν να μετανιώσουν.
Μετά την παράσταση οι μικροί – αλλά και οι μεγάλοι! – φίλοι του Καραγκιόζη θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να μάθουν πολλά από τα μυστικά της μαγικής τέχνης του θεάτρου σκιών.


Μετά την παράσταση οι μικροί – αλλά και οι μεγάλοι! – φίλοι του Καραγκιόζη θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να μάθουν πολλά από τα μυστικά της μαγικής τέχνης του θεάτρου σκιών.