Η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη μας προσκαλεί στην επόμενη συναυλία που θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Παρασκευή στις 3, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014.

Αυτήν την Παρασκευή στη συναυλία θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τους τελειόφοιτους σπουδαστές του Θουκυδίδειου Ωδείου.


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» φιλοξενεί μικρές συναυλίες τελειόφοιτων μαθητών Ωδείων υπό τον  τίτλο «Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη».

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Βιβλιοθήκης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στα πρότυπα των lunchtime concerts, ενός θεσμού που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Η παραπάνω πρωτότυπη δράση της Βιβλιοθήκης έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παροχών προς τα Ωδεία με απώτερο στόχο την καλύτερη συνεργασία μεταξύ των φορέων αλλά και την καλλιέργεια κινήτρων σε σπουδαστές που βρίσκονται στο τέλος των σπουδών τους. Αποτελεί επίσης μία από τις πολλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Βιβλιοθήκης.