Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου πραγματοποιείται στη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος η ένατη κατά σειρά συναυλία της περιόδου Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2013 από το Αθηναϊκό Ωδείο. Οι σπουδαστές πιάνου της τάξης της Εύης Μαρινάκη: Αλυγιζάκη Α., Ανέστη Ε., Δάβου Α., Θεοφανοπούλου Ν., Μαυρίδη Ν., Μαυρίδης Η., Ντάφλου Β., Παπακυριαζής Δ., Τριανταφύλλου Μ., Υφαντή Μ., Χαλκοδαίμων Α., και Ταρνανάς Μ. θα ερμηνεύσουν έργα για πιάνο του Γιάννη Κωνσταντινίδη.


Παράλληλα φωνητικό σύνολο απότελούμενο από τους Μητσοπούλου Α., Χουζουράκη Α., Κάβουρα Γ., και Ταρνανά Μ. Θα ερμηνεύσει τραγούδια του Γίαννη Κωνσταντινίδη. Στο πιάνο συνοδεύει ο Μιχάλης Παπαγεωργίου.


Τη συναυλία προλογίζουν οι Κωνσταντίνος Λυγνός και Ελένη Σκάρκου.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το πρόγραμμα της συναυλίας θα βρείτε ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης: http://www.mmb.org.gr/page/default.asp?id=6415&la=1  

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» φιλοξενεί μικρές συναυλίες τελειόφοιτων μαθητών Ωδείων υπό τον τίτλο «Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη». Οι συναυλίες πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Βιβλιοθήκης στα πρότυπα των lunchtimeconcerts, ενός θεσμού που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε πολλές χώρες της Ευρώπης.