Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 8 Ιουλίου, η ομαδική έκθεση με τίτλο «Paradise», στην Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου, στο πλαίσιο του εικαστικού προγράμματος της Γκαλερί Σκουφά Μύκονος για το Καλοκαίρι του 2016.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα καταξιωμένων, αλλά και ανερχόμενων Ελλήνων καλλιτεχνών, που μέσα από ποικίλες τεχνικές και αισθητικές προσεγγίσεις, επιχειρούν να ταξιδέψουν τον θεατή στα εικαστικά μονοπάτια του θερινού «παραδείσου».

Εμπνευσμένη από το ονειρικό καλοκαίρι και το μυκονιάτικο περιβάλλον, η έκθεση αντανακλά τη διάθεση και την μοναδική ατμόσφαιρα του νησιού που αποτελεί το κύριο σκηνικό της αφήγησης. Συναρπαστικές θαλασσογραφίες, ξέγνοιαστες καλοκαιρινές σκηνές, η ακαταμάχητη φύση, αισθησιακές λουόμενες είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τον «παράδεισο», όπου η ανεμελιά, η τέρψη και η διάθεση για παιχνίδι κυριαρχούν.

Με τη ζωηρή και λαμπερή χρωματική παλέτα του θέρους και με φόντο τον Μυκονιάτικο ουρανό, προσκαλούμε τον επισκέπτη να φανταστεί τον προσωπικό του «Κήπο της Εδέμ», ως τον ιδανικό τόπο της ατέρμονης χαράς και ευφορίας.

Συμμετέχουν οι Καλλιτέχνες: Νίκος Αγγελίδης, Γεωργία Γκρεμούτη, Τάνια Δημητρακοπούλου, Στέλλα Καπεζάνου, Ιωάννα Καφίδα, Ανδρέας Κοντέλλης, Μαρίκο Λάμπερτ, Δανάη Μεγγρέλη, Θέκλα Παπαδοπούλου, Μανόλης Ρωμαντζής, Παύλος Σάμιος, Μαρία Τριλλίδου.

Έργο: Ιωάννα Καφίδα, λάδι σε καμβά