Η γκαλερί «The Breeder» παρουσιάζει την έκθεση της Πάολας Ρεβενιώτη με τίτλο «Πάολα»…

… που διαρκεί από τις 17 Ιανουαρίου έως και τις 16 Φεβρουαρίου 2013, κάθε Τρίτη με Σάββατο.

 
Η γκαλερί The Breeder παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της Πάολας Ρεβενιώτη σε σχεδιασμό και επιμέλεια του εικαστικού και αρχιτέκτονα Ανδρέα Αγγελιδάκη, με το φωτογραφικό και το βίντεο αρχειακό υλικό της Πάολας. Πρωτοπόρος στις gay και τρανς διεκδικήσεις η Πάολα Ρεβενιώτη είναι ακτιβίστρια και πόρνη.

Περπατώντας στο κέντρο της Αθήνας με μόνη συντροφιά το σκυλάκι της την Lucy, η Πάολα σκανάρει τρυφερά με το βλέμμα της το περιθώριο αναζητώντας θέματα για το επόμενο ντοκιμαντέρ της στο Youtube ( www.youtube.com/thepaolaproject ). Το σύνολο των δραστηριοτήτων της Πάολας είναι αυτό που σήμερα αντιλαμβανόμαστε ως την πρακτική ενός σύγχρονου καλλιτέχνη.  Αλλά στις αρχές της δεκαετίας του 80, όταν ξεκίνησε να εκδίδει το τρανς – αναρχικό φάνζιν «Το Κράξιμο», το να παρουσιάζει τις συνεντεύξεις της με τον διάσημο ψυχίατρο και φιλόσοφο Felix Guattari δίπλα στον απολογισμό της νύχτας ενός ζιγκολό ήταν απλώς ανήκουστο. 
Πάολα Ρεβενιώτη, Παραχώρηση The Breeder

Tην Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 στις 7.00μμ στην γκαλερί The Breeder, όπου με την ευκαρία της έκθεσης Πάολα, ο Ανδρεάς Αγγελιδάκης θα συνομιλήσει με την Πάολα Ρεβενιώτη.

Είσοδος ελεύθερη.
Διάρκεια ομιλίας 7.00-8.00μμ