Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός συνεργάζεται με τον σπουδαίο συνθέτη και κιθαρίστα Μανόλη Ανδρουλιδάκη σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και μεγάλων Ελλήνων δημιουργών όπως Μ. Θεοδωράκης, Μ Χατζιδάκις, Μ. Λοϊζος κ.α.

Ο Παντελής Θαλασσινός, με μια κιθάρα στα χέρια του, και με την υπέροχη χροιά της φωνής του, ταξιδεύει το κοινό μέσα από μονοπάτια χαράς, αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών. Θα ερμηνεύσει τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα, αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών. Τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια που μας συντροφεύουν μια ζωή, τραγούδια που τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό, αλλά και ως ερμηνευτή.

Ο συνθέτης Μανόλης Ανδρουλιδάκης ένας από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της κλασικής κιθάρας μας παρουσιάζει έργα από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και άλλων Ελλήνων δημιουργών . Συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Έλληνες μουσικούς, γνωστός για την χρήση ιδιαίτερων κιθαριστικών τεχνικών με εκλεπτυσμένο γούστο γνωρίζει ως εκτελεστής να εισχωρεί στην ουσία των συνθέσεων, παρουσιάζοντας υποδειγματικά παιξίματα, με σπάνια συνοχή και άρτιο εκτελεστικό ύφος.

Μαζί θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία μέχρι σήμερα, αλλά και κομμάτια άλλων σημαντικών καλλιτεχνών και συνθετών. Τραγούδια που ο καθένας μας θέλει να ακούσει και να τραγουδήσει.