Μετά την τεράστια επιτυχία που σημειώνεται τα Σάββατα στον Πειραιά, ο Πάνος Κατσιμίχας και τα Κίτρινα Ποδήλατα συνεχίζουν το “nice ‘n’ easy tour”  με ταξίδια στην Ελλάδα… Πρώτος σταθμός του ταξιδιού, μετά τον Πειραιά, η Κέρκυρα την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 στον υπέροχο χώρο του 7 Τεχνών Τόπος και δεύτερος σταθμός τα Γιάννενα το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 στον αγαπημένο Πολυχώρο Αγορά.

Η μουσική του Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, μας συντροφεύει μέχρι σήμερα ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους και την ίδια στιγμή καυστικούς.

Μαζί του, το γνωστό για τις ιδιαίτερες live εμφανίσεις του, ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, με ανεξάντλητη ενέργεια και εκρηκτική σκηνική παρουσία, αποδεικνύει πως η “αλήθεια” μιας συναυλίας μπορεί να αναζωπυρώσει την ελπίδα που κρύβουμε μέσα μας σε δύσκολους καιρούς.

Δυο διαφορετικές μουσικές γενιές, μα όμως και τόσο ίδιες, ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια μπορούν να εξηγήσουν.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει… και τίποτα δεν είναι όπως παλιά… μένει όμως ακόμα ένα… κοινό πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά …

Η πιο δυναμική συναυλιακή παρέα της χρονιάς στην πιο “nice n’ easy” περιοδεία.