Την Πέμπτη 28 Αυγούστου θα διεξαχθεί η συναυλία της Τετάρτης 16 Ιουλίου που αναβλήθηκε με τον Πάνο Κατσιμίχα και τα Κίτρινα Ποδήλατα στο Stage Volume 1!

H συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα μαζί με Τα Κίτρινα Ποδήλατα που ήταν προγραμματισμένη την Πέμπτη 28 Αυγούστου στο Stage Volume 1 ακυρώνεται.
 
Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους από την Τρίτη 12 Αυγούστου στο Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς) τηλ: 2103608366.
 
Ακολουθεί το θερινό ωράριο του Ticket House
ΔΕΥΤΕΡΕΣ: ΚΛΕΙΣΤΑ
ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ: 10:30-14:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 11:30- 19:30
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:30- 15:30

 
Η μουσική του Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, μας συντροφεύει ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους  και την ίδια στιγμή καυστικούς.

Μαζί του, το γνωστό για τις ιδιαίτερες live εμφανίσεις του, ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα,  με ανεξάντλητη ενέργεια και εκρηκτική σκηνική παρουσία αποδεικνύει πως η “σπίθα” μιας συναυλίας μπορεί να αναζωπυρώσει την ελπίδα που κρύβουμε μέσα μας σε δύσκολους καιρούς.

 
Δυο μουσικές γενιές τόσο διαφορετικές μα και τόσο ίδιες… ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια μπορούν να εξηγήσουν… Τίποτα δεν έχει αλλάξει… και τίποτα δεν είναι όπως παλιά… Η πιο δυναμική συναυλιακή σύμπραξη αυτού του καλοκαιριού, επιβεβαιώνει, πως ευτυχώς μένει ακόμα ένα κοινό πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά…

Πέμπτη 28 Αυγούστου στο Stage Volume 1 ο Πάνος Κατσιμίχας και τα Κίτρινα Ποδήλατα σε μια μοναδική βραδιά!

Tην ημέρα της συναυλίας θα λειτουργήσει η κινητή ανοιχτή οροφή του Stage Volume 1 χαρίζοντας σε όσους βρεθούν εκεί τη μοναδική θέα του Αθηναϊκού ουρανού!