Δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί, μία αξέχαστη διαδρομή. Οι Πάνος Κατσιμίχας και Μάνος Ξυδούς ενώνουν μουσικές, θαυμαστές και συναισθήματα σε ένα συναυλιακό ταξίδι ανα την Ελλάδα.

Δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί, μία αξέχαστη διαδρομή. Οι Πάνος Κατσιμίχας και Μάνος Ξυδούς ενώνουν μουσικές, θαυμαστές και συναισθήματα σε ένα συναυλιακό ταξίδι ανα την Ελλάδα.Ο Πάνος Κατσιμίχας και ο Μάνος Ξυδούς ενώνουν τα ταλέντα τους και ξεκινούν μαζί μία καλοκαιρινή διαδρομή από τη Λούτσα μέχρι και τη Λευκωσία, με μόνους συνεπιβάτες τα αξέχαστα και αγαπημένα στο ελληνικό κοινό τραγούδια τους.Ο Πάνος Κατσιμίχας με τις χρυσές Μπαλάντες Των Πολυκατοικιών αλλά και με όλα τα τραγούδια από τα Ζεστά Ποτά μέχρι σήμερα και ο Μάνος Ξυδούς, η ψυχή των Πυξ Λαξ με νέα τραγούδια από το δίσκο Βράδιασε, Τα Ξαναλέμε, αλλά και με υλικό από όλη την πορεία των Πυξ Λαξ, βρίσκονται μαζί επί σκηνής και τραγουδούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο για όλους τους φίλους τους.Μαζί τους και ο Νίκος Μαϊντάς με τον Τάκη Φασόη.


INFO


Πάνος Κατσιμίχας και Μάνος Ξυδούς


23 Ιουνίου στο Club Cult (Λούτσα),


26 Ιουνίου στην Πλατεία Νέας Σμύρνης


30 Ιουνίου στην Πλατεία Αγ. Αναργύρων


21 Ιουλίου στο Στάδιο Αρχάγγελου Ρόδου


23 Αυγούστου στο Στάδιο Σάμης της Κεφαλλονιάς


25 Αυγούστου στο Φεστιβάλ Σύμης


5 Σεπτεμβρίου στα Ολυμπιακά Ακίνητα Καλλιθέας


4 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, Τάφρο


5 Οκτωβρίου στη Λευκωσία, στο Θέατρο Αγλαντζιάς


Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες για Πτολεμαΐδα, Θεσσαλονίκη, Σάμος, Ιεράπετρα, Καβάλα, Χαλκιδική, Καλαμάτα, Κέρκυρα και Λευκάδα.