Μια βραδιά γεμάτη επίμονα beats, τραγούδι και χορό, σε μια μοναδική αλληλεπίδραση ανάμεσα σε καλλιτέχνες και κοινό.

Θα παρουσιαστεί live, για πρώτη φορά, το καινούριο album τους, “Λύκοι στον Άρη”, που κυκλοφορεί στις 19 Ιανουαρίου, καθώς και αγαπημένα τραγούδια από όλη την δισκογραφία του Pan Pan.

Ο Παναγιώτης (Pan Pan) κι ο Γιάννης (Years Of Youth) μοιράζονται 23 χρόνια φιλίας, σε εφτά από τα οποία αποτελούν και μουσικούς συνοδοιπόρους στα Echo Tides. Τώρα, ενώνουν δημιουργικά τις δυνάμεις τους σε έναν νέο δίσκο και ανεβαίνουν στη σκηνή του Floyd, μαζί με μια full band στελεχωμένη από τους φίλους τους, για να μας παρουσιάσουν ένα show όπου τα synthesizers, τα vocoders και τα drum machines έχουν τον πρώτο ρόλο, σε ένα χορευτικό ταξίδι προς το διάστημα.

Ετοιμαστείτε για ένα ασταμάτητο party με τα super hits “Ανισόπεδη Ντίσκο” και “Χτύπα με σαν ρεύμα στην πίστα” μαζί με μουσική από Φαντασμαγορία Ένα, Δύο και Τρία αλλά και τα, ήδη γνωστά, “Κάτι Να Σε Ζεσταίνει ” και “Ροζ Φώτα” από το νέο δίσκο. Ιστορίες για φίλους και έρωτες, το soundtrack της πόλης, η ποπ μουσική που μιλάει πολιτικά και χορεύεται από όλους!