Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μικρών και μεγάλων εδώ και 26 χρόνια, δημιούργησε το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης «Παίζω και Μαθαίνω», μέσω του οποίου ταξιδεύει σε παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα των μικρών παιδιών και να τους μοιράσει χαμόγελα.

Μέσω της ανάπλασης των προαύλιων χώρων και της παροχής εκπαιδευτικού υλικού, το νέο πρόγραμμα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ προσφέρει ένα δημιουργικό, χαρούμενο περιβάλλον, σε νήπια και παιδιά από 8 μηνών έως 6 ετών. Απώτερος σκοπός του προγράμματος είναι να αλλάξει την καθημερινότητα περισσότερων από 1.000 παιδιών βελτιώνοντας τις συνθήκες μέσα στις οποίες αναπτύσσονται και κάνουν τα πρώτα τους βήματα.

Σε συνεργασία με τους Δήμους, επιλέγονται οι σταθμοί που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες σε προαύλιους χώρους και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, μαζί με αρχιτέκτονες και μηχανικούς, τους μεταμορφώνει, δίνοντας χρώμα και ζωντάνια, με νέα υπαίθρια παιχνίδια, καθώς και πολύχρωμα λουλούδια. Έτσι, τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν με μεγαλύτερη ασφάλεια και ξεγνοιασιά το καθημερινό τους παιχνίδι. Παράλληλα, προσφέρει κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό, παιχνίδια και γραφική ύλη που θα τα βοηθήσουν να εκφράσουν και να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους. Τέλος το πρόγραμμα φροντίζει και για την πολύτιμη ενυδάτωσή των μικρών παιδιών, με περισσότερα από 4.000 μπουκάλια Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ σε κάθε σταθμό.

Το ταξίδι του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ περιλαμβάνει σταθμούς σε 8 πόλεις ανά την Ελλάδα. Οι σταθμοί στο Αίγιο, το Ηράκλειο, τα Γιάννενα, τη Θήβα και τη Θεσσαλονίκη, έχουν ήδη ολοκληρωθεί ενώ με τη νέα χρονιά, θα ακολουθήσουν 3 ακόμη πόλεις.

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά το 1989. Εμφιαλώνεται στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων, χωρίς να υφίσταται επιπλέον επεξεργασία. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt και 12x500ml). Το 2005 λανσαρίστηκε το ΑΥΡΑ Bloom, το πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), με έξυπνους κι αστείους ήρωες να πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές «ιστορίες» σε κάθε ετικέτα. Το 2006, λανσαρίστηκε το ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. www.avragreen.gr

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά εδώ και 46 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει 26 γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει και εμπορεύεται τόσο τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illyissimo και τα mixers Schweppes), όσο και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρία (Amita, Frulite και το εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ), τα snacks TSAKIRIS, ενώ επίσης διανέμει τα ενεργειακά ποτά Monster. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον  προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου και  Brown-Forman. www.coca-colahellenic.gr