Η μικρή ζούγκλα του Athensheart καλεί όλους τους μικρούς της φίλους τα Σάββατα 10, 17 και 24 Απριλίου, για δημιουργικό παιχνίδι και  μοναδικές ξέγνοιαστες στιγμές, κάθε Σάββατο 12:00 με 16:00 στο 1ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου, εντελώς δωρεάν.

Συγκεκριμένα τα παιδιά το Σάββατο 10 Απριλίου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικρές παραστάσεις από έμπειρο ανιματέρ και να συμμετάσχουν σε ομαδικά παιχνίδια, ενώ χαρούμενες μπαλονοκατασκευές. Το θεατρικό παιχνίδι Οι ιοί παθαίνουν… ίωση, έρχεται να διδάξει ευχάριστα τους μικρούς επισκέπτες πώς να προστατεύονται από τους ιούς.

Το Σάββατο 17 Απριλίου, το παραμύθι ζωντανεύει με Νεράιδες και Ξωτικά! Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο πάγκο, τα παιδιά κατασκευάζουν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για νεράιδες και ξωτικά, ώστε να ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια μέσα στη μικρή ζούγκλα. Οι μικροί ήρωες μεταμορφώνονται χάρη στο face painting από επαγγελματία μακιγιέζ.

Ενώ, το Σάββατο 24 Απριλίου, με τη βοήθεια ομαδικών παιχνιδιών οι λιλιπούτειοι επισκέπτες μαθαίνουν για την προστασία του περιβάλλοντος, και το εργαστήριο Το αγρόκτημα φέρνει τα παιδιά σε επαφή με τη φύση. Μια επιδαπέδια κατασκευή που θυμίζει το κλασσικό παιχνίδι φιδάκι μαθαίνει στα παιδιά τους βασικούς κανόνες ανακύκλωσης.