Δόθηκε στην δημοσιότητα από το Netflix το επίσημο τρέιλερ για την ταινία «Pain Hustlers» με πρωταγωνιστές την Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt) και τον Κρις Έβανς (Chris Evans).

Το σενάριο υπογράφει ο Γουέλς Τάουερ (Wells Tower) βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Έβαν Χιουζ (Evan Hughes) που κυκλοφόρησε το 2022.

«Με το όνειρο να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για την ίδια και τη κόρη της, η Λίζα Ντρέικ (Μπλαντ) δέχεται τη δουλειά που της προτείνει ο Πιτ Μπρένερ (Έβανς) σε μια αποτυχημένη φαρμακευτική start-up. Η γοητεία, η όρεξη και το θάρρος οδηγούν τη Λίζα σε μια πολυτελή ζωή και την εταιρεία στο κέντρο μιας εγκληματικής συνωμοσίας με φρικτές συνέπειες.

Αντιμέτωπη με το ανισόρροπο αφεντικό της που τον υποδύεται ο ‘Αντι Γκαρσία (Andy Garcia), την επιδεινούμενη ιατρική κατάσταση της κόρης της (Κλόι Κόλμαν) και τη συνειδητοποίηση της καταστροφής που προκαλεί η εταιρεία η Λίζα αναγκάζεται να εξετάσει τις επιλογές της καριέρας της και τις συνέπειες των πράξεων της», αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Κεντρική φωτογραφία θέματος: Στιγμιότυπο από το βίντεο “Pain Hustlers | Emily Blunt + Chris Evans | Official Teaser | Netflix”, Netflix, via YouTube

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Όλες οι ταινίες & τα ντοκιμαντέρ που έρχονται στην πλατφόρμα – Οκτώβριος 2023