Το Booze Cooperativa φιλοξενεί την παράσταση χορού του Γιάννη Πολύζου, με τίτλο Όχι ακόμα, από τις 1 έως τις 4 Οκτωβρίου 2015.

To «Όχι Ακόμα» μας βάζει στη θέση ενός ανθρώπου που αμέλησε να ονειρευτεί. Του οποίου η ζωή πέρασε μέσα σε ένα ανελέητο κυνήγι υλοποίησης και επίτευξης στόχων που η συστημική κοινωνία επιβάλλει.

Πράγματα ανούσια, χωρίς περιεχόμενο και δίχως ουδεμία συναισθηματική και ψυχική τελεσφόρηση. Ο ήρωας του έργου αποζήτα την λύτρωση προσπαθώντας να παγώσει το χρόνο – έστω για μια στιγμή – αναπολώντας ψήγματα ευτυχίας στην ζωή που έζησε και που τώρα αυτή περνάει εμπρός του με κινηματογραφική ταχύτητα.

Ο Γιάννης Πολύζος σκηνοθετεί, χορογραφεί και ερμηνεύει την πρώτη του solo παράσταση. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε θέατρο και χορό και μαθήτευσε πλάι σε σπουδαίους δασκάλους – έλληνες και ξένους – ενώ τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί ανελλιπώς τη διδασκαλία του Δάφνι Κόκκινου, χορευτή του Tanztheater Wuppertal Pina Bausch.

Στο θέατρο έχει συνεργαστεί ως ηθοποιός με σκηνοθέτες όπως ο Franco Zeffirelli, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, ο Γιάννης Μόρτζος, ο Βασίλης Ρίτσος, η Βαρβάρα Δούκα κ.α. Ως χορευτής έχει συνεργαστεί με διάφορες ομάδες χορού και χορογράφους όπως οι Fausta Mazzuchelli, Aletta Collins, Φώτης Νικολάου, Παναγιώτης Αργυρόπουλος, Χρυσηίς Λιατζιβίρη, Λίλα Ζαφειροπούλου κ.α. Επίσης, έχει χορογραφήσει τα έργα «Η Απλή Μέθοδος Των Τριών» και «Deluxe» για το χοροθέατρο Επ7ά και είναι σταθερός συνεργάτης της ομάδας θεάτρου seveneleven.