Το metamatic:taf έχει τη χαρά να παρουσιάσει στο χώρο του, την παράσταση της bijoux de kant «ούτε μια νότα, αγάπη μου» …

στις 27 και 28 Φεβρουαρίου.

Η bijoux de kant αναλαμβάνει για τα επόμενα δύο χρόνια την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια του metamatic: taf. Η σύμπραξη αυτή εγκαινιάζεται με την παράσταση «oύτε μια νότα, αγάπη μου», μια ιδέα εμπνευσμένη από τις μουσικές και τα τραγούδια της bijoux de kant.

Μουσική: Κώστας Δαλακούρας
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σκουρλέτης
Κείμενα: Ειρήνη Σουργιαδάκη & Ναπολέων Λαπαθιώτης
Φωτογραφίες: Πάνος Μιχαήλ
Ερμηνεύουν: Λένα Δροσάκη, Ιούλιος Τζιάτας
Τραγουδούν: Μαρίσα Αθητάκη, Θεμιστοκλής Καρποδίνης, Δημήτρης Πασσάς, Κατερίνα Σκλεπέτα & Σαμψών Φύτρος

Σχετικά με τη bijoux de kant

Η bijoux de kant δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2010. Μέλη της είναι ο εικαστικός και σκηνοθέτης Γιάννης Σκουρλέτης, ο μουσικός Κώστας Δαλακούρας, ο ιστορικός τέχνης, επιμελητής και καλλιτέχνης Αλέξιος Παπαζαχαρίας, ο κοινωνιολόγος Άρης Ασπρούλης, η ποιήτρια και συγγραφέας Ειρήνη Σουργιαδάκη και ο Κωνσταντίνος Σκουρλέτης (ΑΣΚΤ). Έχει παρουσιάσει τις παραστάσεις Είσαι σκοπός και γύρω σου χορεύουν τσοπανόσκυλα, Lautréamont/Maldoror – εγκώμιο μιας μεταμόρφωσης, Spiritus, Ex Libris, Werther – ένα εγκώμιο των δακρύων, Χρώματα και το μουσικό project Graveyard Café band, έχει διοργανώσει και επιμεληθεί τις ομαδικές εκθέσεις recording actions και 7th song for Maldoror και εκδίδει το fanzine bdk.