Αν ψάχνετε μια ευκαιρία για να βάλετε τα χορευτικά σας παπούτσια, τα καλά (ή όχι και τόσο καλά) σας ρούχα και να χορέψετε σαν να μην υπάρχει αύριο τότε, δεν υπάρχει καλύτερη βραδιά για να κάνετε κάτι τέτοιο από την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 στο Ρομάντσο.

13 DJs της πόλης θα μοιραστούν δύο από τα stages του Ρομάντσο και υπόσχονται να κάνουν τους γοφούς σας να κουνιούνται ρυθμικά και τα γόνατά σας να λυγίζουν σαν να είσαστε πρωταγωνιστές ταινίας των 60’s!

Our Generation το όνομα του νέου πάρτι της πόλης το οποίο και είναι αφιερωμένο στην Mod κουλτούρα και το πως αυτή επηρέασε την επικαιρότητα της μουσικής σε βάθος χρόνου!

Για τις ανάγκες του πάρτι λοιπόν, το υπόγειο του Ρομάντσο θα μετατραπεί σε παράνομο υπόγειο όπου οι νεαροί (και όχι μόνο) θα χορεύουν με τις ντάμες τους στους ρυθμούς της Northern Soul μουσικής, βγαλμένης μέσα από τα σπλάχνα της Motown, η οποία θα συνδυάζεται άψογα με αυθεντικούς Jamaican Ska, reggae και Rocksteady ρυθμούς καθώς οι DJs θα διαδέχονται ο ένας τον άλλον!

Εκεί θα συναντήσετε, πίσω αλλά και μπροστά από τη κονσόλα, τα μέλη του Athens Northern Soul Club. Αν θέλετε, πείτε τους ένα γεια!

Στο χώρο του μπαρ, στο ισόγειο, τα πράγματα θα είναι αρκετά διαφορετικά αφού ο χώρος θα κατακλυστεί από Freakbeat, RnB & Garage ρυθμούς οι οποίοι θα ανταλλάσσουν ματιές με την 80’s Revival πλευρά του Mod ήχου!

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε απ’ έξω την φανταστική γενιά των ’90’s και την Brit Pop γενιά του Mod κινήματος και φυσικά, μέσα σε όλα αυτά, θα γίνουν αναφορές και σε αγαπημένες μουσικές στιγμές του 60’s Ελληνικού κινηματογράφου!

Στην είσοδο του Ρομάντσο  θα έχουμε κρατήσει έναν μικρό χώρο parking αποκλειστικά για Βέσπες, οπότε, αν θέλατε καιρό τώρα να γυαλίσετε τον, δικό σας, καλύτερο φίλο του ανθρώπου ήρθε η ευκαιρία να το κάνετε!

Εμείς υποσχόμαστε μια βραδιά γεμάτη κέφι, χορό, φλερτ και σπινάρισμα βινυλίου!

…Everybody’s going wild!

DJs:

Modtown

Ready steady go

Gaz «prof” kishere

The wrong child

Raccoon in the city

Rude and reckless

Scoot boy

Miss zombiedust

Constantine kyrtsis

Afroditi stereo

Mr. F.