Το ταλέντο είναι ίσως το μεγαλύτερο και πιο σπουδαίο «όπλο» για τον άνθρωπο, όταν ξεκινά να χτίσει το μέλλον του. Σύμφωνα με τον Οδυσσέα Ελύτη, το ταλέντο είναι μόνο ένα από τα τρία «Τ» της επιτυχίας. Χρειάζεται να ακολουθείτε την τύχη σας, αλλά ταυτόχρονα να τολμάτε να αναζητάτε και να παίρνετε ρίσκα στη ζωή σας για να φτάσετε, εντέλει, εκεί που επιθυμείτε. Με άλλα λόγια, χρειάζεται να μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτά που μπορεί να επιτύχετε με το ταλέντο σας και να ξεκινήσετε να αναζητάτε την ιδανική μορφή έκφρασης των δημιουργικών σας ιδεών. Για όλους όσοι δεν επαναπαύονται μόνο στο ταλέντο τους, υπάρχει μια σχολή Design, που εδώ και 47 χρόνια προσφέρει τη δυνατότητα σε χιλιάδες αποφοίτους της να διακριθούν καλλιτεχνικά και επαγγελματικά, δίνοντας τους όλα τα μέσα και τα εργαλεία για να εξελιχθούν και να ωριμάσουν ως νέοι δημιουργοί.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΑΚΤΟ, είναι ο μόνος εκπαιδευτικός οργανισμός που έχει καταφέρει να καλύψει όλο το φάσμα του design στη χώρα μας, προσφέροντας όλες τις ειδικότητες του Art & Design και δίνοντας στον σπουδαστή την ελευθερία να διαλέξει όποια κατεύθυνση θεωρεί πως ταιριάζει καλύτερα στις κλίσεις και, φυσικά, στα ταλέντα του.

Ο δρόμος για την αναζήτηση της σχολής που θα βοηθήσει το ταλέντο σας να ξεχωρίσει

Το ταλέντο, είναι κάτι που χρειάζεται φροντίδα και την απαραίτητη ισορροπία για να εξελιχθεί σωστά. Επομένως, ο επόμενος σταθμός στην αναζήτηση της σχολής που θα βοηθήσει το ταλέντο σας να ξεχωρίσει χρειάζεται να συνδέει με απόλυτη επιτυχία την Τέχνη με την Επιστήμη. Κάνοντας τη Θεωρία Πράξη, ο ΑΚΤΟ προσφέρει σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα σπουδών ώστε να σας οδηγήσουν στους δρόμους της καλλιτεχνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης σε χρόνο dt από την αποφοίτησή σας.

Όσο περνούν τα χρόνια, η τεχνολογία θα παίζει ολοένα και πιο καθοριστικό ρόλο σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Τομείς όπως οι Γραφιστική, Διακόσμηση – Αρχιτεκτονική, Φωτογραφία, Σχέδιο ΜόδαςProduct Design, Εικαστικά, Comics, Digital Mkt, Animation, Game Design και Τεχνικός Δομικών Έργων ξαφνικά αποκτούν μεγαλύτερη ζήτηση και προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες στους νέους και ταλαντούχους επαγγελματίες.

Αυτό σημαίνει ότι, σε μια αληθινή «κυψέλη» γνώσης και δημιουργικότητας όπως ο ΑΚΤΟ, οι σπουδαστές μπορούν να ακολουθήσουν εύκολα το επάγγελμα που αγαπούν, αξιοποιώντας τις κλίσεις και τα ταλέντα τους, χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς. Μαθαίνοντας από τους καλύτερους (βγαίνει το κόμμα,) Έλληνες καλλιτέχνες, designers, αρχιτέκτονες και θεωρητικούς Τέχνης, που έρχονται να διανθίσουν τη δημιουργικότητα των φοιτητών του ΑΚΤΟ, θα τους βοηθήσουν να εκφράσουν με απόλυτη ελευθερία το τολμηρό πνεύμα της αναζήτησης και έρευνας που θα τους φτάσει στην κορυφή. Αξίζει να σημειωθεί πως οι σπουδές στον ΑΚΤΟ οδηγούν στην απόκτηση τίτλων σπουδών με διεθνή αναγνώριση, διότι από το 1991 μέχρι και σήμερα οι απόφοιτοί του, αποκτούν τους πανεπιστημιακούς  τίτλους ΒΑ (Ηοnours) Degree και Master of Arts in Design από το Middlesex University London.

Όλα όσα έχει να σας προσφέρει η καλύτερη σχολή Design στη μετέπειτα καριέρα σας

Σε μια εποχή που οι νέοι δεν συμβιβάζονται και τολμούν να ακολουθήσουν μια πιο δημιουργική καριέρα, ξεκινούν την αναζήτηση των επαγγελμάτων που θα τους επιτρέπουν να εκφράζουν τη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους, αλλά ταυτόχρονα θα τους προσφέρουν και άμεση αποκατάσταση. Εξάλλου, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε μια σχολή όπου η επαγγελματική υποστήριξη και δικτύωση των φοιτητών θα κατέχει σημαντική θέση. Αυτό είναι κάτι που κάθε «creative» σκέφτεται, κάνοντας όνειρα για το μέλλον του.

Σήμερα, συνεχίζοντας σταθερά να υπηρετεί την άνοδο της εικαστικής παιδείας στη χώρα μας, ο ΑΚΤΟ έχει κατακτήσει την κορυφή στο χώρο του Art & Design αποκτώντας μοναδικό κύρος, με περίπου 14.000 αποφοίτους του να αποτελούν μια υπολογίσιμη δύναμη στον καλλιτεχνικό και επαγγελματικό χώρο σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Ο ΑΚΤΟ δίνει στους σπουδαστές του την ευκαιρία να γνωρίσουν πως λειτουργεί η Αγορά, πριν ακόμη ολοκληρώσουν το πτυχίο τους. Με τη μορφή ανάθεσης projects και διαγωνισμών για μεγάλα brands, κάθε ταλαντούχος φοιτητής έχει την ευκαιρία να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.