«Μαζί θα τα καταφέρουμε»

 

O Σταμάτης Κραουνάκης με την «Σπείρα-Σπείρα» και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και ο 105,5 Στο Κόκκινο, διοργανώνουν μία μοναδική εκδήλωση τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην Αλληλεγγύη Για Όλους,για τη στήριξη των Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης. «Όταν Έχω Εσένα» η παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη και της Σπείρα-Σπείρα κάνει πράξη τον τίτλο, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Θέατρο του ΙΜΚ!

 

«Όταν έχω Εσένα»

Στο πρώτο μέρος όλη η σύγχρονη Ελλάδα σε δέκα μικρούς μονόλογους. Απ’ τη ζωή λοιπόν στη σκηνή. Μια σκηνή πλημμυρισμένη με παλιά, δοκιμασμένα τραγούδια. Μια σκηνή με καινούργια τραγούδια, γραμμένα από τον Σταμάτη Κραουνάκη και το νεότατο ταλαντούχο συνεργάτη του, Άρη Βλάχο. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας με κοινό παρανομαστή την απελπισία και την πίστη. «Δεν θα το βάλουμε κάτω, θα πιάσουμε τη ζωή απ’ τα κέρατα». Χιούμορ, σουρεαλισμός, ανατρεπτική γλώσσα. Χέρι χέρι με τον κόσμο στο πρόβλημα. Χέρι χέρι και στο συναίσθημα που ενώνει.

Στο δεύτερο μέρος ο Σταμάτης με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του. Για να τραγουδήσουμε μαζί του όλοι. Για να εκραγεί το πυροτέχνημα κλείνοντας η βραδιά.

Συντελεστές

Συγγραφική Ομάδα: Δημήτρης Μανιάτης, Φώτης Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Κραουνάκης

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Κραουνάκης

Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης, Άρης Βλάχος

Κοστούμια: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου

Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ

Χορογραφία: Τατιάνα Μύρκου

Μουσική διεύθυνση: Άρης Βλάχος

 

Παίζουν τραγουδούν, χορεύουν και υποδέχονται στην αίθουσα:

Σπείρα Σπείρα

Χρήστος Γεροντίδης

Μπάμπης Γούσιας

Αναστασία Έδεν

Τζέρομ Καλούτα

Σάκης Καραθανάσης

Χρήστος Μουστάκας

Κώστας Μπουγιώτης

Ελευθερία Σικινιώτη

Γιώργος Στιβανάκης

Οι μουσικοί:

Άρης Βλάχος – Πιάνο, πλήκτρα

Παντελής Ντζιάλας – Κιθάρες, μπουζούκι

Γιώργος Φιλίππας – Κρουστά