Ετοιμάσου για το πιο FUN WORKOUT λίγο πριν την Άνοιξη! Εάν αγαπάς κι εσύ το παιχνίδι, το χορό και τη γυμναστική, τότε το OPEN HOOP DAY είναι ιδανικό για σένα!

Έλα μαζί μας να γνωρίσεις τον κόσμο του hoop dance, να χορέψεις με τον καλύτερο παρτενέρ, το πλαστικό στεφάνι και να γυμναστείς διασκεδαστικά σε ένα ανοικτό μάθημα για όλους.

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή και μπορείς να μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα hula hoop ενηλίκων!

Κι αν ένα μόνο σεμινάριο δεν είναι αρκετό… μπορείς να συνεχίσεις τη χουπο-διασκέδαση στο αποκριάτικο GlamHoopParty που θα ακολουθήσει με γκλίτερ, hoops και μουσική!

Το OPEN HOOP DAY είναι ένα ανοικτό event, δωρεάν για όλους όσοι θέλουν να γνωρίσουν τον πολύχρωμο κόσμο των hoops. Κι αν δεν έχετε παρέα ή hoops… δεν πειράζει! Θα βρείτε εκεί! Δήλωσε συμμετοχή  μέσω email με το ονοματεπώνυμό σου και θέμα OPEN HOOP DAY και αποστολή στο [email protected] Σε περιμένουμε!

Λίγα λόγια για το Hoopit!

To Hoop it! είναι η πρώτη hoop dance κοινότητα στην Ελλάδα. Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες του hooping μέσα από μαθήματα hoop dance και hoop fitness, απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες και διοργανώνουμε εξειδικευμένα workshops και ανοικτά hoop gatherings. Το Hoop it! είναι ο τρόπος να περιηγηθείς στον μαγικό κόσμο των hoops.
Επίσημη ιστοσελίδα: