Η SAE Athens σας προσκαλεί στο Open Day, τον καθιερωμένο θεσμό πληροφόρησης εν όψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς. Οι συμμετέχοντες έχουν τη

δυνατότητα να παρακολουθήσουν  δωρεάν σεμινάρια, workshops και παρουσιάσεις πάνω στις θεματικές του Audio Engineering & Production και του Digital Film Making – που ξεκινάει για πρώτη φορά στην Ελλάδα -, παίρνοντας μία γεύση από τα πρωτοποριακά προγράμματα της SAE, ενώ παράλληλα μπορούν να γνωρίσουν τους εισηγητές και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το \»Audio Education\», μία ημέρα αφιερωμένη στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ήχου, περιλαμβάνοντας σεμινάρια και workshops πάνω στην Hχοληψία, στο Sound Design, το Electronic Music Production κ.ά., ενώ θα παρουσιαστεί και το πρωτοποριακό project \»Band Complete\» των σπουδαστών του \»Music Business & Creative Industries\» της SAE Athens.  
Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, η ημέρα με τίτλο \»Digital Film Education\» είναι αφιερωμένη στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ψηφιακού κινηματογράφου και της εικόνας όπου, για πρώτη φορά, θα παρουσιαστούν και τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα της SAE Athens (Digital Film Making – VJ Course – 3D Animation – Final Cut Pro). 

Όπως κάθε χρόνο, η SAE συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, ενώ για πρώτη φορά φέτος θα συνεργαστεί με κορυφαίους εισηγητές από το χώρο της εικόνας και της 7ης τέχνης, ανάμεσα σους οποίους ο πολυβραβευμένος παραγωγός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Βασίλης Βαφέας, ο επίσης βραβευμένος διευθυντής φωτογραφίας, σκηνοθέτης και οπερατέρ, Στέλιος Αποστολόπουλος, ο σκηνοθέτης της εκπομπής «Εμπόλεμη Ζώνη», Δημήτρης Γεράρδης, η γνωστή ομάδα σκηνοθετών video clip, White Room και πολλοί άλλοι.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου – Audio Education

16:00 – 18:00
Εισαγωγή στην Ηχοληψία
Ηλεκτρονική Ενορχήστρωση & Δημιουργία
Mixing w/ Protools
Hands-on: Ableton Live
Forum: Live Sound
Electronics in a Band

18:00 – 19:00
Q&A – Info – Tour

19:00 – 21:00
Εισαγωγή στην Ηχοληψία
Home Studio
Hands-on: Ableton Live
Sound Design: Introduction
Band Complete: Music Business Project
Electronic Music Production Workflow
DJ Course Presentation

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου  – Digital Film Education

16:00 – 18:00
Ψηφιακό Μοντάζ: Final Cut Pro
Βασικές Αρχές Σεναρίου
Από την Τv.. Στo Web Tv
3D Animation: Production Steps
18:00 – 19:00
Q&A – Info – Tour
19:00 – 21:00
Cinematography: Φως, Σκιά, Κίνηση
Celtx: Script Writing & Pre-Production Tool
VJ / Live Visual Performance
Music Video: Ένας πολυδιάστατος κόσμος

 

OPEN DAY 21 & 23 Σεπτεμβρίου 2011

 

Δηλώστε συμμετοχή και παρακολουθήστε δωρεάν σειρά σεμιναρίων και workshops πάνω στον ήχο και την ψηφιακή εικόνα, από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.