Έχεις μπάντα; Θέλεις ο ήχος σου να φτάσει σε χιλιάδες κόσμο και να ζήσεις την εμπειρία του μεγαλύτερου μουσικού και κατασκηνωτικού φεστιβάλ στην Ελλάδα; Το River Party επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι και δίνει την ευκαιρία σε ερασιτεχνικά σχήματα να ανέβουν στη σκηνή του στο Νεστόριο Καστοριάς!

Μένοντας σταθεροί στο ραντεβού μας με τους χιλιάδες κατασκηνωτές και μουσικόφιλους ανά την Ελλάδα εδώ και 41 χρόνια, το River Party έχει αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα μουσικά φεστιβάλ της χώρας, με καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το προσωπικό τους στίγμα στη μακρόχρονη ιστορία του, αλλά και outdoor δραστηριότητες για τους κατασκηνωτές, συνδυάζοντας μουσική και αναψυχή.

Φέρνοντας τη μουσική στο επίκεντρο, το 42ο River Party απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε ερασιτεχνικά σχήματα από όλη την Ελλάδα να παρουσιάσουν on stage τη δουλειά τους τις πρώτες ημέρες του φεστιβάλ.

Οι αιτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και η προθεσμία υποβολής λήγει την Κυριακή 31 Μαΐου 2020. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την online φόρμα. Μετά τη λήξη της προθεσμίας, οι συμμετοχές που πληρούν τις προϋποθέσεις (δικό τους original υλικό, δυνατότητα συμμετοχής στο live contest κλπ) θα αναρτηθούν στη επίσημη Facebook σελίδα του River Party, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ψηφίζουν το συγκρότημα της προτίμησής τους έως τις 30 Ιουνίου.

Με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης της online ψηφοφορίας, οι curators του event θα ψηφίσουν με τη σειρά τους και η τελική κατάταξη θα ανακοινωθεί το Σάββατο 18 Ιουλίου, ενώ παράλληλα, θα διενεργηθεί η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των συγκροτημάτων την ημέρα του live contest, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 42ου River Party την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουλίου.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο διαγωνισμό μας και ζήσε την ονειρεμένη σου στιγμή!