Το «One One One» είναι ένα πείραμα για χορευτές και θεατές που δημιούργησε ο διεθνώς καταξιωμένος χορευτής και χορογράφος Ιωάννης Μανταφούνης. Δύο καρέκλες περιμένουν ισάριθμους θεατές, προσκαλώντας τους να ζήσουν μια μοναδική στιγμή, καθώς δύο performers θα χορέψουν γι’ αυτούς και θα τους μεταφέρουν σε μια πρωτόγνωρη και αφυπνιστική εμπειρία.

Μεταφράζουν τα συναισθήματα του κοινού, τα μεταμορφώνουν και προτείνουν στους θεατές μια νέα βιωματική εμπειρία χορού. Με αυθορμητισμό, χιούμορ και διαρκή μετασχηματισμό της κίνησης, ξετυλίγεται μια βεντάλια συναισθημάτων και εικόνων, ενώ δημιουργείται μια μαγική στιγμή ανταλλαγής με το κοινό: μια εμπειρία που αμφισβητεί ρόλους και όρια, και, μολονότι δημόσια, παραμένει εντελώς προσωπική.

Η performance παρουσιάστηκε, επίσης, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης (Δημητσάνα Αρκαδίας), καθώς και στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας (Ορεινή Κορινθία) του Δικτύου Μουσείων του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς.

Μέσα από το ταξίδι του «One One One» γεννιούνται ιστορίες που κουβαλούν μαζί τους ένα κομμάτι από το πνεύμα του κάθε τόπου, καθώς καταγράφονται με μία κάμερα και συνυφαίνονται τελικά σε ένα φιλμ.

Σύλληψη & χορογραφία: Ιωάννης Μανταφούνης
Χορεύουν: Λήδα Διώχνου, Θάνος Ραγκούσης, Δέσποινα Σανιδά-Κρεζία, Συμεών Τσακίρης
Οργάνωση: Mélanie Fréguin
Παραγωγή: Cie Ioannis Mandafounis & Flux Laboratory Athens