Στις 27 Μαρτίου, τα Sinners in Heaven parties επιστρέφουν σ’ έναν από τους ιστορικότερους χώρους της νυχτερινής Αθήνας, στο TESSERA club, φιλοξενώντας τον σπουδαίο Anthony Pappa, έναν από τους καλύτερους Dj και παραγωγούς με εκπληκτική πορεία στο χώρο της Progressive House σκηνής.

Ο Αυστραλός Dj, με ιταλικές όμως ρίζες και βάση του το Ηνωμένο Βασίλειο, θεωρείται αλάνθαστος στο mixing και τέλειος στο μουσικό προγραμματισμό με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του την επιθυμία του να σπρώχνει τις εμφανίσεις του στα μουσικά του όρια.

Μια επιθυμία που χαρακτηρίζει και τα Sinners in Heaven parties, γι’ αυτό και θεωρούνται τα πιο ερωτικά event της χώρας, το πιο ανατρεπτικό, sexy, διεγερτικό υπερθέαμα που μπορεί κανείς ν\’ απολαύσει.

Tα Sinners In Heaven επανέρχονται και πάλι δυναμικά και γι’ ακόμη μια φορά τα feelings κι η ερωτική ατμόσφαιρα θα μας κατακλύσουν και καθώς θ’ αναμιγνύονται με το μουσικό στοιχείο και τον ακραίο αισθησιασμό θα μας μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα.

Ελάτε λοιπόν το Σάββατο 27 Μαρτίου στο TESSERA club και θα καταλάβετε γιατί τα SINNERS IN HEAVEN Parties αποτελούν must & one lifetime experience. Ένα μοναδικό οπτικοακουστικό γεγονός στο οποίο θα πάρουν μέρος international και local, male & female strippers, dancers, fetish και fantasy performers + BSDM!

Κι αν για την οπτική μας έκσταση έχουν αναλάβει οι παραπάνω, για την ακουστική μας θα φροντίσουν ο αξεπέραστος Anthony Pappa με τη βοήθεια τριών, Mikele, Nick-H και Prosis, από τους πιο σημαντικούς αντιπροσώπους του είδους στη χώρα μας, σε μια διαφορετική και πρωτοποριακή προσέγγιση όλου του φάσματος της καλής χορευτικής μουσικής.

Line up: Anthony Pappa (AUS), Mikele (GR), Nick-H (GR), Prosis (GR)