Η acrm παρουσιάζει το Once a Year \’11, την πρώτη από μια σειρά ετήσιων εκδηλώσεων εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας 

Design. Οι καλλιτέχνες Τάσος Βρεττός, Βαγγέλης Κύρης και Βαγγέλης Πατεράκης αποτελούν τους φετινούς προσκεκλημένους, οι οποίοι παρουσιάζουν το έργο τους σε μια κοινή έκθεση (Architectural Photography Exhibition).

Στόχος της έκθεσης αποτελεί η ανάδειξη της σημασίας της αρχιτεκτονικής και του design, καθώς περά από το να διαμορφώνουν τις εικόνες και τα αντικείμενα ανάμεσα στα οποία ζούμε, εκφράζουν με τρόπο ιδανικό και αδιαπραγμάτευτο τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας.

To Once a Year \’11, εστιάζει στην επανερμηνεία της αρχιτεκτονικής μέσα από το πρίσμα της αρχιτεκτονικής φωτογραφίας, προσκαλώντας τους πλέον καταξιωμένους και πρωτοποριακούς αυτούς Έλληνες καλλιτέχνες σε μια κοινή έκθεση.

Ο χώρος των γραφείων της acrm αναδιαμορφώνεται προσωρινά και αποτελεί και ο ίδιος αντικείμενο εφήμερου (επανα)σχεδιασμού. Η αρχιτεκτονική αυτή τη φορά αναλαμβάνει το ρόλο του υποδοχέα, του υπόβαθρου που θα αναδείξει τη δουλειά των φιλοξενουμένων μας και θα λειτουργήσει ως πεδίο διάδρασης τόσο με την Τέχνη, όσο και μεταξύ των παρευρισκόμενων.