Οι Όναρ θα εμφανιστούν την Παρασκευή και το Σάββατο 6 και 7 Νοεμβρίου, στην Αρχιτεκτονική, στο Γκάζι, όπως και για τα δύο επόμενα Παρασκευοσάββατα σε μία κοινή εμφάνιση με τους Lexicon Project, εξοπλισμένοι με καινούρια και παλιά τραγούδια, που μας κάνουν να σκεφτούμε, να ταξιδέψουμε και να αφεθούμε.

Σε μια διαδρομή δέκα χρόνων που περιλαμβάνει τρεις χρυσούς δίσκους και εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο οι Όναρ θα μας παρουσιάσουν μια παράσταση γεμάτη με τραγούδια τους ενώνοντας παρόν και παρελθόν, όπως και διασκευές σε τραγούδια  Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Στο πρόγραμμα θα τραγουδήσουν και κομμάτια από το νέο τους δίσκο, με τίτλο Δε μπορώ να χαραμίσω άλλη ανάσα.

Οι Lexicon Project από την άλλη, υπόσχονται ένα πρόγραμμα δυνατό, με γρήγορο ρυθμό, ροκ ήχο, με στοιχεία από τη βρετανική κιθαριστική μουσική, αναμειγμένη με τον ελληνικό λόγο. Δεν θα λείψουν από τη βραδιά, τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο Κυματισμοί, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, αλλά και αρκετά αγγλόφωνα. Τα τραγούδια Μια σκιά, Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα και Ατέλειωτος Χειμώνας, έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.