Το www.toradiofono.gr σας προσκαλεί τη νύχτα της Μεγάλης Τρίτης, 15 Απριλίου, στο «σπίτι του». Η σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus μεταμορφώνεται στο καθιστικό μας, με τους φίλους ήδη εκεί μαζί με τις κιθάρες τους και με μια αγκαλιά τραγούδια.

Αυτά που θα έπαιζε Το Ραδιόφωνο μια νύχτα της Μεγάλης Εβδομάδας.

Μία κατανυκτική, συλλεκτική συναυλιακή βραδιά, με ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, όπου τέσσερις σημαντικοί νέοι καλλιτέχνες, ο Απόστολος Ρίζος, ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, ο Σταμάτης Μορφονιός και η Χριστίνα Μαξούρη, τέσσερις βαθιά συγκινητικές φωνές, ανεβαίνουν στην σκηνή για να μας θυμίσουν κάποια από τα τραγούδια τα καλά φυλαγμένα. Αυτά που κρατάμε για τις ειδικές ραδιοφωνικές νύχτες, όπως είναι αυτές της Μεγάλης Εβδομάδας. Τραγούδια που ο κοινός τους παρονομαστής είναι η συγκίνηση. Τραγούδια από αυτά που θέλουμε να ακούμε τέτοιες νύχτες.

«Oν έαρ»: Μία σπάνια συναυλία – πρόταση για τη νύχτα της Μεγάλης Τρίτης από το www.toradiofono.gr

Το www.toradiofono.gr πλησιάζει στην συμπλήρωση ενός χρόνου από το ξεκίνημά του πέρσι τον Απρίλιο. Συνεχίζει σαν μια παρέα που επιμένει κόντρα στον καιρό, αυτοδιαχειριζόμενο και αυτοχρηματοδοτούμενο. Και οι τέσσερις καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην παράσταση και δηλώνουν έμπρακτα την στήριξη, την εκτίμηση και τη βοήθειά τους στο στοίχημα που βάλαμε πριν ένα χρόνο:

Να φτιάξουμε ένα Ραδιόφωνο έτσι όπως το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε!