Τη διεύθυνση του εξαιρετικού αυτού ιστορικού θεάτρου και την ευθύνη του θεατρικού του προγράμματος επωμίζονται πλέον ο Γιώργος Χατζηνικολάου κι ο Γιώργος Λυκιαρδόπουλος, που με τους συνεργάτες τους θα εργαστούν για ένα φιλόδοξο εγχείρημα σύνθεσης των δυνατοτήτων της Ομάδας Νάμα και της Λυκόφως.

Σε ένα πλούσιο ρεπερτόριο, που βρίσκεται αυτή τη περίοδο υπό διαμόρφωση, οι δύο πρώτες παραγωγές που ανακοινώνονται είναι:

– Το έργο People, places & things του Duncan MacMillan (Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα, Πνεύμονες), σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη, μετάφραση, σκηνογραφία Γιώργου Χατζηνικολάου, με τους Λένα Παπαληγούρα, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Γιώργο Συμεωνίδη, Ανδρέα Κοντόπουλο, Χάρη Τζωρτζάκη κ.ά. Μια παράσταση του Βρετανικού Εθνικού Θεάτρου που συνεχίστηκε με διθυραμβικές κριτικές στο West End του Λονδίνου και παρουσιάστηκε πιο πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία στο St. Ann’s Warehouse της Νέας Υόρκης.

– Το Δείπνο του Χέρμαν Κοχ, σε σκηνοθεσία Λίλυς Μελεμέ και μετάφραση Κάτιας Σπερελάκη, με πρωταγωνιστές τους Στέλιο Μάινα, Φάνη Μουρατίδη, Κατερίνα Λέχου, Κατερίνα Μισιχρόνη και Γιώργο Κοτανίδη.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα. Μείνετε συντονισμένοι!