Οι Εκδόσεις Λιβάνη παρουσιάζουν το βιβλίο της Άντρια Κρέμερ με τίτλο “Όλεθρος

 

Το βιβλίο:

Όταν η Κάλα Τορ ξυπνά στο άντρο των ορκισμένων εχθρών της, των Ερευνητών, δεν έχει αμφιβολία ότι οι ώρες της είναι μετρημένες. Όμως τότε οι Ερευνητές τής κάνουν μια απροσδόκητη πρόταση: της δίνουν την επιλογή να καταστρέψει τους πρώην αφέντες της και να σώσει την αγέλη αλλά και τον άντρα που άφησε πίσω. Αξίζει ο Ρεν ώστε να θυσιάσει την ελευθερία της;

Και ο Σέι; Θα σταθεί στο πλευρό της, όποια απόφαση κι αν πάρει; Τώρα που επιτέλους κρατά την τύχη στα χέρια της, η Κάλα πρέπει να αποφασίσει σε ποιες μάχες αξίζει να αγωνιστεί, αλλά και πόσες δοκιμασίες μπορεί να αντέξει η αληθινή αγάπη για να θριαμβεύσει.

 

Η συγγραφέας:

Η Άντρια Κρέμερ πέρασε τα παιδικά της χρόνια παραδομένη σε ονειροπολήσεις, ενώ περιπλανιόταν στα δάση και στα παραλίμνια τοπία του βόρειου Γουισκόνσιν. Συνέχισε τις σπουδές της μέχρι την ανώτατη βαθμίδα, κάνοντας διδακτορικό με θέμα τις απαρχές της σύγχρονης ιστορίας, μια αντανάκλαση της περιέργειάς της για τη μαγεία και τις πολεμικές τακτικές. Ζει στη Μινεσότα με το σύζυγό της. Ο Όλεθρος είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της, συνέχεια του παγκόσμιου μπεστ σέλερ Μπελαντόνα, που επίσης κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.