Το Methodia Live Stage υποδέχεται live το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 το συγκρότημα Ολέθριο Ρήγμα. Μαζί τους οι Slaughtered Priest, El Chupacabra και Friend of Gods.

Το συγκρότημα ΟΛΕΘΡΙΟ ΡΗΓΜΑ δημιουργήθηκε από την ένωση των συγκροτημάτων «Ρήγμα» και «Όλεθρος» που είχαν κατά καιρούς κοινά μέλη. Οι «Ρήγμα» είχαν ξεκινήσει το ’89, δίνοντας συναυλίες σε σχολεία, μικρά clubs και σε χώρους κατάληψης. Κυκλοφόρησαν δύο demo κασέτες και ένα δίσκο με τίτλο «Ο Τελευταίος Αιώνας» από τη «Wipe Out» το ’94. Την ίδια εποχή είχαν ξεκινήσει και οι » Όλεθρος «, οι οποίοι κυκλοφόρησαν ένα εφτάιντσο το ’94 με τίτλο » Όλεθρος » από τη «Wipe Out». Το ’95 τα δύο συγκροτήματα θα συγχωνευτούν και θα ονομαστούν σε «Ολέθριο Ρήγμα». Το ’97 θα κυκλοφορήσουν το ομώνυμο cd τους με την «Wipe Out Records». Η δεύτερή τους δουλειά κυκλοφόρησε από την «Black Lotus Records» το ’99, με τίτλο «Πολέμησε για τους Αθώους». Και από την ίδια εταιρεία, το ’00, κυκλοφόρησε και το τρίτο cd τους με τίτλο «Μ.Γ.Δ.». Το ’02 βγαζουν το cd «Σκοτώστε τα Παιδιά, Φονιάδες» και το ’04 το cd με τίτλο «Ο τρόμος της Εξουσίας». Το ’04 συμμετείχαν στο «Rockwave Festival» στην Αθήνα, με κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή τους, καθώς ήρθαν στη μπάντα οι Χρήστος φωνή, Ρένος μπάσο και φωνή και Τάκης τύμπανα. Το ’07 κυκλοφορεί από την «Burning Star» το cd με τίτλο «Anthology» που περιείχε δεκαεφτά κομμάτια από όλη τους την πορεία και μαζί ένα dvd με videoclips. Παράλληλα ανάμεσα σε κάθε δίσκο το ’05, το ’07 και το ’09 κυκλοφόρησαν εντελώς ανεξάρτητα μόνοι τους τρείς συλλογές τη Chaos 1, Chaos 2 και Chaos 3, που συμμετείχαν δεκάδες μπάντες που δεν είχαν ηχογραφήσει ποτέ, κυκλοφόρησαν και πουλήθηκαν από χέρι σε χέρι και όχι σε μαγαζιά.

Το 2015 επανέρχεται δισκογραφικά η μπάντα με το νέο της CD Οι λύκοι δεν κοιμούνται ποτέ. Όποιος θέλει το κατεβάζει δωρεάν από το Internet ή το αγοράζει χέρι με χέρι από το συγκρότημα!

SLAUGHTERED PRIEST

Ungod: vocals, guitars, bass, drums

Ghoul: back vocals, guitars, bass

EL CHUPACABRA

Γιάννης Μητρόπουλος : Κιθάρα – φωνή

Διόδωρος Θ. Τσιλιάνος : Κιθάρα

Χρήστος «Λύγκας» : Τύμπανα

Γιάννης « SV » :Μπάσο

FRIEND OF GODS

Mike: Vocals,Guitar

Tsi: Drums

Elias: Bass

Jason: Guitar

Μετά το live, θα ακολουθήσει dj set από τον Ηλία Θάνου.