Το θέατρο στην καθημερινή ζωή με ένα κλικ!

Ανακαλύψτε στο eshop.n-t.gr αντικείμενα τέχνης, αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη γραφείου, T-shirts και πολλά άλλα ιδιαίτερα σχεδιαστικά αντικείμενα που συνδέουν το θέατρο με τις καθημερινές μας συνήθειες. Προϊόντα εμπνευσμένα από ιστορικές παραστάσεις και από τη δουλειά σπουδαίων σκηνογράφων και ζωγράφων που συνεργάστηκαν με το Εθνικό μας Θέατρο συνυπάρχουν με τη δουλειά νέων σχεδιαστών και δίνουν άλλη πνοή στο σπίτι, στο τραπέζι ή το γραφείο μας. Ένα ψηφιακό κατάστημα που φέρνει στο φως κομμάτια της ιστορίας του Θεάτρου, που παραμένουν άγνωστα, επιδιώκοντας να μεταφέρει τον απόηχο της πορείας του Εθνικού μας Θεάτρου και να γνωρίσει στο κοινό πλέον και ψηφιακά σπουδαίους δημιουργούς, που συνεργάστηκαν σε παραστάσεις του.

Ιδιαίτερη θέση κατέχουν και οι δημιουργίες των εργαστηρίων του Εθνικού Θεάτρου. Στα διαλείμματα των παραστάσεων, εργαζόμενοι με εμπειρία και μεράκι από τα τμήματα βεστιαρίου, ραπτικής και ειδικών κατασκευών ανακυκλώνουν παλιά υλικά, παλιά προγράμματα αλλά και υφάσματα, τρέσες, κορδέλες, κουμπιά, φερμουάρ και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή κοστουμιών και θεατρικών αντικειμένων. Τα υλικά αυτά αξιοποιούνται δημιουργικά και μετατρέπονται σε ξεχωριστές, μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες – κοσμήματα, τσάντες, γούρια με πραγματικό άρωμα θεάτρου!

Αναζητήστε τώρα στο ηλεκτρονικό μας πωλητήριο και τις ιδιαίτερες χειροποίητες λαμπάδες που μόλις δημιουργήθηκαν στα εργαστήρια του!

Κάντε τις αγορές σας εδώ: eshop.n-t.gr