Ο αγαπημένος ερμηνευτής της νεολαίας και όχι μόνο, Μιχάλης Χατζηγιάννης κάθε χειμώνα δίνει το παρόν στις πίστες με τα γαρύφαλλα και τους θερινούς μήνες σκαρφαλώνει στα φεστιβάλ ανα την Ελλάδα. Στις 18 Ιουνίου σκαρφαλώνει στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής της νεολαίας και όχι μόνο, Μιχάλης Χατζηγιάννης κάθε χειμώνα δίνει το παρόν στις πίστες με τα γαρύφαλλα και τους θερινούς μήνες σκαρφαλώνει στα φεστιβάλ ανα την Ελλάδα. Στις 18 Ιουνίου σκαρφαλώνει στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη  

Ενα ακόμη καλοκαίρι θα μας βρει στο θέατρο Βράχων, Μελίνα Μερκούρη να απολαμβάνουμε τη συγκλονιστική ερμηνεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, ο δημοφιλής πλέον καλλιτέχνης θα δώσει συναυλία για τους θαυμαστές του.

Η επιτυχία είναι αναπόφευκτη, αφού παρά το μικρό έτος της ηλικίας του έχει καταφέρει να γίνει αγαπητός και το κοινό να αποδεχτεί τη παρουσία του στο χώρο της μουσικής.

Ερμηνευτής, στιχουργός, συνθέτης είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Μιχάλη Χατζηγιάννη. Όλα τα άλμπουμ του γίνονται διπλά ή τριπλά πλατινένια, ενώ τα εισιτήρια των συναυλιών εξαντλούνται από τη πρώτη στιγμή.

Μόνος μου, Παράξενη Γιορτή, είναι λίγες μόνο από τις δουλειές του τα τελευταία χρόνια. Ολες είχαν την επιθυμητή επιτυχία, όπως συνέβη και με τη πρόσφατη τριπλή πλατινένια δουλειά του, Φίλοι και εχθροί. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν χορεύουμε όλοι στο ρυθμό των τραγουδιών του και φωνάζουμε Ολα ή τίποτα.

INFO
Θέατρο Βράχων, Μελίνα Μερκούρη
Σάββατο 18 Ιουνίου 
Προπώληση εισιτηρίων: Δισκοπωλεία Metropolis, ταμεία Δήμου Υμηττού